در این مقاله با سریع ترین روش ساخت ویلا با سازه lsf آشنا شویم. در ساختمان ویلا محرومیتهای گریبانگیر سازنده است که باعث میشود زحمت کار چند برابر شود. معماری قدیمی گفته است که ساختن یک ویلای ۱۵۰ متری از ساخت یک خانه سه طبقه ۱۵۰ متری سخت تر است و زمان بیشتری لازم دارد. شرایط جوی، محل اسکان، آب و هوا، نیروهای مختلف، دسترسی سریع ابزارها، متریال ها، سرویس رفت و برگشت مهندسین، پیمانکاران، امکانات پرسنلی، شرایط کار کردن و کارگران در قیمت تمام شده ساخت یک ویلا تاثیر گذار هستند. اتمام آن حدود ۲ تا ۳ سال زمان لازم دارد.
ساخت ویلا با سازه lsf ۲ الی ۳ ماه زمان میبرد؛ در نتیجه میتواند یک مزیت بسیار با ارزش باشد. در مراحل ساخت و ساز ابتدا از محل آنها بازدید میشود. نقشه مورد نظر طراحی شده و توسط دستگاه سازه تولید میشود. اسکلت ویلا در طی ۷ روز اجرایی میشود. پس از آن نوبت به نازک کاری، پوشش و تاسیسات میرسد که در دو مدت دوماه ساخت و ساز مدرن انجام میشود.
ما در این مقاله که در مورد ساخت ویلا با سازه ال اس اف صحبت میکنیم. درباره مزایا و معایب ساز صحبت خواهیم کرد. اگر شما قصد دارید که از این سازه در ساخت ویلای خود استفاده کنید حتما در این مقاله با ما همراه باشید.
اگر بخواهیم در مورد مزایای ساخت ویلا با سازه lsf صحبت کنیم میتوانیم بگوییم که آن در برابر زلزله ۸ ریشتری مقاوم است. ساخت و ساز با سرعت بالایی انجام می شود و سرمایه اولیه را به شما برمیگرداند. هیچگونه دخالت و خطای انسانی در آن وجود ندارد. از عایق های صوتی و حرارتی در آنها استفاده می شود. اصول اولیه ساخت و ساز پایدار در آنها رعایت می شود. عمر مفید ساختمان افزایش مییابد و مصالح بازیافتی در آن به کار میرود؛ در نتیجه با محیط زیست هماهنگی لازم را دارند و هیچ گونه آسیبی به آن وارد نمیکنند.
مراحل ساخت ویلا با سازه lsf
ساخت ویلا با سازه lsf به طور طبیعی قبل از اقدام نیاز به مجوز شهرداری با قانون تراکم ساخت ویلای ۵۰ درصد دارد. محدوده شهری تراکم ساخت ۳۰ درصد لازم دارد. پلان ویلا توسط متخصصین معمار و همینطور سلیقه کارفرما طراحی می شود. گام بعدی نوبت به استفاده از درب ها با نظارت مهندسین است که باید مورد تایید سازمان نظام مهندسی قرار بگیرد. باید فونداسیون به دو روش نگهداری و منفرد انجام میشود. در روش نگهداری پس از اجزای تاسیسات به طور کامل بتن ریزی انجام می شود. در نوع منفرد تنها در محل های باربر بتن ریزی انجام میشود. این کار ۱۰ روز زمان میبرد تا کامل شود.
مرحله دوم نوبت به باز کردن بستهبندی است. سازه ها به صورت بسته بندی شده به محل ساخت فرستاده میشوند و مهندسین و نصب کننده ها با توجه به نقشه سازه اسکلت آن را اجرایی میکنند. زملن نصب سازه تا ۷ روز زمان میبرد. مرحله سوم نوبت به نصب عایق های صوتی و حرارتی میرسد. ساختمانها با عایق های حرارتی و صوتی که معزل ساخت و سازهای سنتی و قدیمی هستند انجام میشود. ٢ روز زمان می گیرد.
در مرحله چهارم تاسیسات الکتریکی و مکانیکی اجرا میشوند که شامل بهره کشی، نصب دوربین، دزدگیر، آب، فاضلاب و تلفن می باشد. اندازه تاسیسات در سازه جایگذاری می شوند که هفت روز زمان می خواهد. در ساخت ویلا با سازه slf از پوشش های داخلی، خارجی و سقف نیز استفاده میشود. در این سازه هاهیچ گونه محدودیتی برای پوشش خارجی و داخلی وجود نخواهد داشت و برای امنیت بیشتر می توان از آجر، چوب و سایر متریال ها استفاده کرد. برای پوشش های داخلی از کناف ویارابیس استفاده میکنند.بر اساس بتن سقف و پوشش ایزوگام و یا سفال اجزای نمای داخلی و خارجی ٢٠ روز زمان میبرد. در مرحله ششم نوبت به نصب سنگ، سرامیک در کف می باشد که با توجه به سلیقه کارفرما اجرایی میشود.
در مرحله هفتم هم نوبت به در و پنجره ها می رسد. در مرحله هشتم تامین روشنایی و اجرای کابینت ها انجام می شود که با استفاده از طراحان حرفه ای و طبق نظر کارفرما جلو میرود. اجرای مراحل ۱۴ روز زمان خواهد برد. در مرحله آخر نوبت به محوطه سازی می رسد که از روز شروع پروژه طراحی شده و پس از اتمام اجرایی میشود.
تمام کارهای عمرانی فضای سبز با توجه به سلیقه کامل میشود. برای انجام و ساخت ویلا با سازه lsf بهتر است به یک متخصص و گروه کاربلد اطمینان کنید تا کار شما به بهترین روش انجام شود و هیچ گونه مشکلی نداشته باشید. در صورت همکاری نکردن با کادر مجرب ممکن است در ساخت این سازه دچار مشکل شوید؛ زیرا ساخت سازه ال اس اف نیاز به متخصص دارد.
نکات مهم هنگام ساخت ویلا با سازه lsf
هنگام ساخت ویلا با سازه lsf این نکات را مد نظر قرار دهید؛ زیرا رعایت کردن آنها باعث می شود خروجی بهتری داشته باشید. در زمان طراحی فضای داخلی و خارجی حتماً باید هماهنگی و تناسب بین دو فضا را مد نظر قرار دهید. رنگ هایی که در داخل و خارج از ساختمان استفاده می کنید سعی کنید که با یکدیگر هماهنگ باشند.
به طور مثال بخشهایی مانند اتاق، آشپزخانه و غیره رنگ های متناسب با فضای خارجی داشته باشند. پنجره ها و درب های مورد استفاده را متناسب با نمای بیرونی انتخاب کنید تا زیباتر جلوه دهند. در ساخت این سازه ها امکانات رفاهی متنوع از جمله فضای سبز، استخر، آبنما، آلاچیق و پارکینگ استفاده کنید و آنها را در طراحی اولیه قرار دهید تا یک ویلای مجهز به تمامی امکانات داشته باشید.
معایب ساخت ویلا با سازه lsf
اگر بخواهیم به طور کلی در مورد معایب این سازه صحبت کنیم باید بگوییم که سازه lsf دارای محدودیت طبقاتی است و اگر بخواهید در طبقات زیاد از این سازه استفاده کنید باید هزینه های بیشتری بپردازید و بررسیهای لازم را انجام دهید. از دیگر معایب آن این است که در اجرایی کردن این سازه نیاز به یک گروه متخصص و مجرب دارید. ما در این مقاله در مورد ساخت ویلا با سازه lsf صحبت کردیم. شما می توانید در صورت علاقه مند بودن به ساخت با گروه مجرب ما ارتباط برقرار کنید تا سوالاتتان را بپرسید.
فامکو سازه نمایندگی سازه ال اس اف در ایران می باشد که خدمات طراحی سازه LSF را برای شما عزیزان انجام خواهد داد. برای مشاهده قیمت سازه lsf با کارشناسان ما در تماس باشید.
من ابوذر قشقاوی هستم. متولد 1361 مهندس معمار و در حوزه عمران و ابنیه انواع سازه های سبک و سنگین در حال فعالیت می باشم. خوشحال میشم با همکاری و مشاوره یکدیگر ایران عزیزمان را آباد نماییم.
بدون دیدگاه