سازه ال اس اف که نام دیگر آن ساختار اسکلت سبک می باشد نمونهای از سازه است که در ساخت آن قطعات به وسیله پیچ و مهره به هم متصل میشود. اگر بخواهیم مقایسهای بین سازه های ال اس اف و بتنی انجام دهیم لازم به ذکر است که بدانید در سازه ال اس اف تمامی دیوار های جانبی به همراه تیغه های پارتیشن همزمان با نصب سازه اجرا میشود. همچنین در این نوع سازه ها برخلاف نمونه بتنی نیازی به اجرای وال پست نیست. از مزایای خوب این سازه ها این است که بدون اینکه خسارتی به آن وارد شود در هر زمان میتوانید اسکلت آن را جابهجا کنید و به مکانی دیگر ببرید و در صورت تغییر چیدمان میتوان از قطعات گالوانیزه استفاده کنید.در این مقاله قصد داریم درباره قیمت سازه ال اس اف به همراه کاربرد های آن صحبت کنیم.
فیلم معرفی فامکوسازه در ساخت سازه ال اس اف
#videoقیمت سازه LSF در فامکو سازه
قیمت هر متر مربع سازه LSF ( ال اس اف ) در سال ۱۴۰۳ به طور تقریبی با توجه به وضعیت نرخ ارز (جهت اسکلت بنا)، رقمی معادل ۲٫۸ میلیون تومان الی ۳٫۵میلیون تومان می باشد.
فرم ارزیابی هزینه ساخت سازه ال اس اف (LSF)
فیلم اجرای سازه ال اس اف (LSF) شرکت فامکو سازه در مرکز رشد دانشگاه تهران سال ۱۴۰۳
قیمت تمام شده سازه ال اس اف در فامکو سازه بدلیل دست اول بودن متریال وارداتی ، بسیار مناسب تر از سایر مجموعه های فعال میباشد. از آنجا که تمامی سازه های ال اس اف از قطعات گالوانیزه که به وسیلهی پیچ و مهره به هم متصل شدهاند، بیشتر تفاوت قیمت تمام شده سازه ال اس اف در مدل و طراحی آن میباشد.
عوامل موثر بر قیمت سازه ال اس اف
قیمت سازه ال اس اف تحت تأثیر عواملی مانند کیفیت مواد اولیه، ابعاد و متراژ پروژه، پیچیدگی طراحی، نیاز به عایق بندی، موقعیت جغرافیایی و زمان اجرا قرار دارد. هر یک از این عوامل میتواند بهطور مستقیم یا غیرمستقیم بر هزینه نهایی تأثیر بگذارد. در ادامه، به توضیح دقیقتر هر یک از این موارد خواهیم پرداخت تا آگاهی کاملی از عوامل مؤثر بر قیمت این سازه به دست آورید.
- نوع و کیفیت مواد اولیه
کیفیت فولاد گالوانیزه و ضخامت مقاطع مورد استفاده از عوامل اصلی تعیین کننده قیمت سازه ال اس اف است. استفاده از مواد اولیه باکیفیت، هزینهها را افزایش میدهد اما دوام و مقاومت سازه را افزایش میدهد.
- ابعاد و متراژ پروژه
اندازه و متراژ ساختمان تأثیر مستقیمی بر هزینه دارد. پروژههای بزرگتر نیاز به مقاطع و مصالح بیشتری دارند که در نتیجه باعث افزایش قیمت میشود.
- پیچیدگی طراحی
طرحهای پیچیده و سفارشی، نیازمند زمان بیشتر و مهارت بالاتر در اجرا هستند که میتواند به افزایش هزینهها منجر شود.
- نیاز به عایق بندی
استفاده از عایقهای حرارتی و صوتی، مانند پشم سنگ یا فوم پلی استایرن، بر قیمت نهایی سازه تأثیر میگذارد.
- موقعیت جغرافیایی پروژه
دسترسی به مصالح و نیروی کار در مناطق مختلف، یکی دیگر از عوامل مؤثر است. پروژههایی که در مناطق دورافتاده یا دارای شرایط جوی خاص اجرا میشوند، ممکن است هزینه حمل و نقل و اجرا را افزایش دهند.
- زمان اجرا
هرچه سرعت اجرای پروژه بیشتر باشد، ممکن است به نیروی کار بیشتر یا تجهیزات پیشرفته نیاز باشد که میتواند هزینهها را تحت تأثیر قرار دهد.
- نیاز به نیروی مجرب و باتجربه
اجرای سازه ال اس اف نیاز به نیروی متخصص و باتجربه دارد. هزینه دستمزد مهندس سازه و کارگران نیز میتواند از عوامل مؤثر بر قیمت سازه ال اس اف باشد.
کاربران بسیار زیادی هستند که در مورد هزینه و قیمت سازه ال اس اف صحبت میکنند و دوست دارند بدانند که این سازههای پیش ساخته چه قیمتی دارند. همانطور که در جریان هستید این سازهها جزء سازههای سبک و کم وزن محسوب میشوند. بر اساس طراحی و معماری اولیه ابتدا ورقهای گالوانیزه در محل کارخانهها تولید و برش داده میشوند. سپس در محل ساختمان توسط پیچهای سرمته و سایر اتصالات به یکدیگر وصل میشوند. این سازهها نسبت به دیگر سازهها در برابر زلزله مقاومت بسیار بالایی دارند. برای همین طرفداران زیادی پیدا کرده و امروزه در بسیاری از شهرهای کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
سازه ال اس اف چیست
سازه LSF نوعی سیستم ساختمانی پیش ساخته است که از مقاطع فولادی جدار نازک تشکیل میشود. این مقاطع از ورقهای گالوانیزه با ضخامت کم ساخته شدهاند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارند. پروفیلهای این سازه به روش نورد سرد تولید میشوند که باعث کاهش وزن کلی ساختمان و صرفه جویی در مصرف مصالح میشود. برای پوشش این پروفیلها، از موادی مانند سنگ، PVC و صفحات گچی استفاده میشود که علاوه بر زیبایی، عایق مناسبی در برابر حرارت و صدا فراهم میکنند.
سازههای LSF به دلیل سبکی، مقاومت بالا و سرعت اجرای زیاد، در ساخت پروژههایی مانند منازل مسکونی تا ۵ طبقه، مجموعههای آموزشی و تفریحی و شهرکهای کوچک کاربرد فراوان دارند. همچنین، این سیستم برای افزودن یک طبقه به ساختمانهای موجود یا ایجاد نیم طبقه در فضاهای بلند بسیار مناسب است. انعطاف پذیری در طراحی و کارایی بالا در پروژههایی که محدودیت در ساخت طبقات بالا دارند، از دیگر مزایای این سازه است که آن را به انتخابی ایده آل برای ساخت و سازهای مدرن تبدیل کرده است.
سازه های ال اس اف دارای مزایای فراوانی میباشد که امروزه باعث محبوبیت زیادی در بین افراد شده است. یکی از مهمترین مزایای این سازه ها سرعت ساخت آن میباشد. این سازه ها نسب به سازه های بتنی در کوتاه ترین زمان و با سرعت بیشتری و در عین حال کیفیتی بالا ساخته میشود البته ناگفته نماند که ساخت این گونه سازه ها نیز به افراد کاربلد و متخصص نیاز دارد.
مقاومت در برابر زلزله سازه LSF
از مزایای دیگر آن مقاومت بالای این سازه ها در برابر زلزله میباشد. طراحی این سازه ها به گونهای میباشد که در هنگان زلزله تنش وارده به ساختمان بین تمامی قطعات به کار رفته در آن پخش میشود و از ریزش آن جلوگیری میشود. ساخت این سازه ها در هر مکانی امکان پذیر میباشد حتی مناطقی با دسترسی سخت. در برابر شرایط آب و هوایی مختلف نیز مقاومت لازم را دارند و عایق صوت نیز میباشند.
معایب سازه ال اس اف
سازه های ال اس اف با تمامی مزیت های فوق العاده ی آن معایبی نیز دارد. یکی از عیب های آن محدودیت در ابعاد آن میباشد. این سازه ها تا یه ابعاد خاصی جای تولید دارند و از حدی بزرگ تر قابلیت ساخت ندارند. تعداد طبقاتی که در این سازه ها قابل ساخت است نیز محدود میباشد همانند سازه های بتنی تا چندین طبقه قابلیت ساخت ندارد. در تولید این سازه ها باید از افراد متخصص و کاربلد استفاده شود و هرکسی توانایی ساخت این سازه ها را ندارد.
قطعات تولیدی گوانیزه که در کارخانجات تولید میشود برای ساخت این سازه ها، هزینهی بالایی دارد، به همین دلیل فک نکنید که قیمت این سازه ها همچین ارزان است. این موارد از معایب سازه ال اس اف میباشد که با این وجود از محبوبیت آن چیزی کم نکرده و استفاده ازین سازه ها در حال گسترش نیز میباشد.
سازههای ال اس اف به دلیل وزن سبک، گزینهای ایده آل برای کاهش بار مرده ساختمان هستند که این ویژگی مقاومت بالایی در برابر زلزله به آن میبخشد. سرعت اجرای بالا نیز از مهمترین مزایای این سیستم است که زمان ساخت و ساز را به حداقل میرساند. استفاده از مواد قابل بازیافت در این سازه، آن را به انتخابی مناسب و دوستدار محیط زیست تبدیل کرده است. همچنین، این نوع سازه دارای عایق صوتی و حرارتی است که باعث کاهش مصرف انرژی در ساختمان میشود. دقت بالا در اجرا و امکان انجام طرحهای متنوع معماری از دیگر نقاط قوت این سیستم محسوب میشود.
مزایای سازه ال اس اف
ال اس اف سازههایی با قالب فولادی سبک هستندو از ورقهای فولادی گالوانیزه تهیه میشوند. به علت سبک بودن و مزایای بسیار متعددی که دارند در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند. سازه ال اس اف در ساخت انواع ساختمانهای مختلف کاربرد دارد و برای ساختمانهای مقاوم ایمن یک گزینه خوب به شمار میرود. این سازهها از تیرها و ستونهای فولادی سبک شده که برای تحمل بارهای وارده استفاده میشوند تشکیل شده است. نسبت به سازههای فولادی سنگین وزن کمتری دارند و برای همین هزینه ساخت آنها پایینتر است. اگر در مورد اساس کار این سیستم و قیمت سازه ال اس اف صحبت کنیم باید بگوییم که این سیستم بر پایه استفاده از پروفیلهای فولادی، سبک، اتصالات پیچ و مهرهای میباشد. بنابراین قیمت بسیار پایینی نسبت به سازه های سنتی متداول دارند.
در کنار مزایا، سازه ال اس اف محدودیتهایی نیز دارد. این سیستم بیشتر برای ساختمانهای حداکثر ۵ طبقه مناسب است و در پروژههای بلند مرتبه کاربردی ندارد. نیاز به تخصص و تجهیزات خاص برای طراحی و اجرای آن میتواند هزینههای اولیه را افزایش دهد. همچنین، در صورت عدم رعایت استانداردها، ممکن است مقاومت در برابر شرایط جوی یا خوردگی کاهش یابد. محدودیت در استفاده از برخی مصالح سنگین در نمای خارجی نیز از دیگر معایب این سازه به شمار میرود.
این پروفیل ها در اشکال و اندازههای مختلف قابل تولید هستند؛ بنابراین با توجه به نیاز سازه در کارخانه تولید و تهیه میشوند. سازه ال اس اف نوعی سازه ساختمانی مدرن به شمار میرود که نسبت به سازههای سنتی پرمزیتتر هست. از جمله مزایای این سازهها میتوان به سرعت ساخت بالا، نداشتن محدودیت در نما و پلان، قیمت مناسب، سبکی وزن، مقاوم بودن در برابر زلزله و آتش اشاره کرد. همچنین در سالهای اخیر در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته و بسیاری از ساختمان سازان و معماران استفاده از این نوع سازه را ترجیح میدهند. سیستمهای ال اس اف از قبل طراحی شدهاند و میتوان برای ساخت ساختمانها، ادارهها و ویلاها از آنها استفاده کرد.
این سازهها در برابر بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله مقاوم هستند. همانطور میدانید که هر سال بسیاری از افراد به دلیل زلزله و بارهای مرده ساختمان جان خود را از دست میدهند؛ اما این بارهای مرده چیستند؟ بارهای مرده همان مصالح کهنه و فرسوده هستند که در ساخت آپارتمانها و ساخت و سازهای سنتی به کار میروند. اما در سازه ال اس اف این بارهای مرده وجود ندارند زیرا سازه به صورت یکپارچه و با مصالح با کیفیت تولید میشوند. سازههای ال اس اف با ورقههایی در ضخامتها و عرضهای متفاوت تولید میشوند. برای ساختمان سازی بتنی و روشهای سنتی جایگزین مناسبی هستند.
نحوه اجرای سازه lsf
Lsf مانند دیگر سازهها در مرحله اولیه به یک طرح شماتیک نیاز دارد. همچنین این سازهها در برابر باد و زلزله مقاومتهای زیادی دارند و قبل از ساخت و ساز باید این مقاومتها تعریف شده باشند. به عبارتی در طرح اولیه، ماکتی از ساختمان مورد نظر در اختیار کارفرما قرار میگیرد. در طرح اولیه تمام راههای اتصالی آب، برق، فاضلاب به ساختمان تعیین میشود. بعد از این مراحل نوبت به پیریزی و اسکلت سازی میرسد. ابتدا دیوارهای ساختمان توخالی ساخته میشوند سپس زمانی که برای ساخت به محل منتقل میشوند توسط بتن سبک پر میشوند.
بتن سبک میتواند یک عایق مناسب برای انرژی و صدا باشد. در مرحله بعدی پوششهای خارجی و داخلی سقف قرار میگیرند و در مرحله آخر نیز تاسیسات برقی، مکانیکی، درب و پنجره تکمیل میشوند. یکسری استانداردها در ساخت سازه ال اس اف وجود دارند. امروزه به دلیل کیفیت مناسب این سازهها و سرعت و مقاومت زیاد آنها در برابر عوامل طبیعی در بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، آمریکا، کانادا، استرالیا و ژاپن استفاده میشوند. در سالهای اخیر این سازهها جزء پراستفادهترین و پرکاربردترین نوع سازهها بودهاند.
- طراحی ماکت و پلن اولیه برای تولید
- نصب و اجرا
مراحل نصب سازه lsf طی ۵ مرحله
اگر دقیقتر در مورد مراحل نصب سازه ال اس اف صحبت کنیم میتوانیم به ۵ مرحله اشاره کنیم.
مرحله اول نصب شالوده است. اولین قدم برای اجرای سازهها این است که شالوده نصب شود. قبل از نصب، شالوده ساختمان اجرا میشود و طراحی میشود تا بتواند بار سازه را تحمل نماید.
مرحله دوم نوبت به نصب تیرکلاف میرسد. تیرکلاف یک تیر فولادی است که در اطراف ساختمان قرار میگیرد و وظیفه آن این است که بارهای ثقلی و جانبی سازه ال اس اف را منتقل کند.
مرحله سوم نصب دیوارهاست. دیوارهای سازه ال اس اف از پروفیلهای فولادی تولید میشوند و این دیوارهها به صورت قائم و موازی در کنار یکدیگر قرار میگیرند. این نکته مهم این است که برای اجرای این سازهها باید دقت و توجه کافی داشته باشید و حتماً از افراد حرفهای کمک بگیرید.
مرحله چهارم نوبت به نصب سقف میرسد. سقف سازهها از پروفیلهای فولادی هستند و به صورت تیرچه و بلوک اجرا میشوند. سقفها عموماً از پنلهای فولادی سبک تشکیل شدهاند و با استفاده از اتصالات مناسب در کنار یکدیگر قرار میگیرند.
در مرحله پنجم که مرحله آخر است نوبت به نصب اجرای پوشش میرسد. پس از نصب سازه نوبت به اجرای پوشش داخلی و خارجی است. از مصالح مختلفی از جمله گچ، سیمان، کاشی و سنگ تشکیل شده و در این مرحله نیز باید از افراد حرفهای کمک بگیرید تا به بهترین شکل پوشش را کامل کند. امکان نصب این سازهها در هر جایی از کشور وجود دارد. همه افراد در اصفهان، شیراز، تبریز، شمال، تهران، کرج و غیره میتوانند این سازهها را سفارش دهند.
قیمت سازه ال اس اف ١۴٠٣ ( به متر مربع)
هزینه هر متر مربع سازه ال اس اف در سال ۱۴۰۳ به طور تقریبی با توجه به وضعیت نرخ ارز ، رقمی معادل ۲٫۸ میلیون تومان الی ۳٫۵میلیون تومان می باشد.
همانطور که میدانید این سازهها به صورت پیش ساخته و سبک طراحی میشوند و طراحی معماری اولیه آنها در محل کارخانه صورت میگیرد. این سازهها همانطور که گفتیم ابتدا در کارخانه تولید و سپس در محل مورد نظر قرار میگیرند. بد نیست توجه کنید که برای احداث یک واحد ساختمانی مانند یک ویلا به صورت نرمال یا به روش سنتی به چند ماه زمان احتیاج دارید. همینطور خرید مصالح ساختمانی تشکیل دهنده اسکلت اصلی مانند آجر، ماسه، سیمان، لوله، گچ، میلگرد و غیره هزینه بسیار زیادی را به دنبال دارند.
با این حال شما نیاز به تامین کالاهایی چون شیرآلات، درب و پنجره، لوازم الکتریکی، ایزوگام و صدها هزینه هنگفت دیگر هستید. تمامی موارد قید شده تنها بخشی از روشهای سنتی میباشند. علاوه بر این هزینههای اضافی مانند هزینه برقکار، کارگر، نگهبان، لوله کش و راننده نیز بسیار بالا هستند. با توجه به این موارد با یک حساب سرانگشتی میتوان متوجه شد که ساختمانهای ال اس اف نسبت به ساختمانهای بتنی و سنتی بسیار پرمزیتتر هستند. قیمت سازه ال اس اف در مقایسه با سازههای قدیمی بسیار مناسبتر است و میتوان جهت ساخت ویلاهای مدرن و لوکس نیز از آن استفاده کرد.
اجزای تشکیل دهنده سازههای lsf
اجزای اصلی تشکیل دهنده سازه ال اس اف عبارتند از پروفیلهای فولادی سبک، اتصالات، مصالح پوششی و مصالح عایق که در ادامه بیشتر در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
پروفیلهای فولادی سبک: این پروفیلها از اصلیترین اجزای سازهها به شمار میروند. از ورقهای فولادی با ضخامت معمولاً ۷۵/٠ تا یک و نیم میلیمتر ساخته میشوند. این پروفیلهای سبک در انواع مختلف و با نامهای مختلفی از جمله L, U,Z,C و I تولید شدهاند.
اتصالات: اتصالات وظیفه دارند تا تمامی پروفیلهای فولادی سبک را به یکدیگر وصل کنند و انواع مختلفی دارند. از جمله انواع آنها میتوان به اتصالات پیچی، پرچهای فولادی، اتصالات جوشی و مکانیکی اشاره کرد.
مصالح پوششی: مصالح پوششی، پروفایلهای فولادی سبک را در برابر عوامل جوی و محیطی حفظ میکند. انواع مختلف این پوششها عبارتند از ورقهای فلزی، سیمانی، گچی و پلاستیکی.
مصالح عایق: مصالح عایق پروفیلهای فولادی سبک را در برابر حرارت و صدا مقاوم میکنند. انواع مختلف آن عبارتند از پشم شیشه، پشم سنگ، فوم پلی استایرن و فوم پلی اورتان. استفاده از این مصالح نیز در این سازهها بسیار مهم است. سازههای ال اس اف از اجزای مختلفی تشکیل شدهاند بنابراین هر یک از این اجزا به صورت جداگانه ممکن است هزینه متغیری داشته باشند.
مزایا و معایب سازه lsf
سازه ال اس اف سازه بسیار سبک و از پیش ساخته شده است که وضعیتهای بسیار زیادی دارد. به همین علت برای استفاده در ساختمانهای مختلف توصیه میشود. مزایای این سازه نسبت به معایب آن بسیار بیشتر است. برای همین در بسیاری از کشورها از جمله ایران مورد استفاده قرار میگیرد و شما به صورت عینی میتوانید بازار ساخت این سازهها را مشاهده کنید.
مزایای سازهی ال اس اف
از جمله مزایای این سازهها سرعت بالا در اجرای اسکلت میباشد. کاهش وزن ساختمان و به تبع آن کاهش نیروی زلزله، نصب ساده و سریع، ضد زلزله بودن از جمله دیگر این سازهها به شمار میروند. سازههای ال اس اف میتوانند زلزله تا ۸ ریشتر را به خوبی تحمل کنند. نصب آنها بسیار ساده است و تمامی تاسیسات و غیره در سریعترین زمان ممکن تکمیل میشوند. از عایقهای صوتی و حرارتی در دیوارههای آن استفاده میشود؛ در نتیجه دیگر نیاز نیست نگران آتش سوزی و سر و صداهای بسیار زیاد باشید. حمل و نقل آنها به صورت مونتاژ در محل صورت میگیرد. به این شکل که تمامی ورقههای مربوطه در کارخانه ساخته و سپس در محل مورد نظر شما استفاده میشوند. تمامی پنلهای پیش ساخته برای نمای داخل و بیرون قابل حمل هستند. در طراحی و معماری این نوع سازهها تنوع بسیار زیادی وجود دارد. کاهش زمان اجرای کار و افزایش عمر اقتصادی ساختمان از دیگر مزایای سازهها به شمار میرود. قیمت سازه ال اس اف نیز نسبت به سازههای دیگر بسیار مناسبتر است و این خود میتواند یک مزیت بسیار بزرگ باشد.
معایب سازه ال اس اف فولادی
در مورد معایب این سازه میتوانیم به محدودیت دهانه باربر اشاره کنیم. همچنین تعداد طبقاتی که بر روی ساختمان قرار میگیرد نیز محدود است. شما نمیتوانید بیش از حد استاندارد بارگذاری انجام دهید. به طور استاندارد سازههای ال اس اف تا ۵ طبقه مناسب هستند. اگر بخواهید تعداد طبقات را بیشتر کنید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید و به عبارتی قیمت سازه ال اس اف افزایش پیدا میکند. تعداد طبقات قابل ساخت با این سیستم با سیستم محدودیت دهانه محدود میشود. شما برای اجرایی کردن و سفارش این نوع سازهها به یک نیروی کار متخصص و خبره نیاز دارید. از طرفی تامین قطعات فلزی گالوانیزه تولید در کارخانه هزینه نسبتاً بالایی دارد. اتصالات جوشی، اتصال به دیگر مصالح، مهارهای نگهدارنده و مهارهای برشی از جمله دیگر معایب این سازهها به شمار میروند. ساخت سیستم به صورت اجرای خشک و اغلب با استفاده از اتصالات پیچی به کار گرفته میشود. البته در برخی از شرایط خاص هم میتوان از اتصال پرچ و جوش استفاده نمود.
کاربرد سازههای lsf
سازههای ال اس اف در ساختمانهای تا ۵ طبقه به صورت مسکونی مورد استفاده قرار میگیرند. علاوه بر این در مجموعههای آموزشی، ورزشی، کارخانجات، کارگاههای کاربری و صنعتی به کار میروند. این سازهها به صورت نیم طبقه در مکانهایی که ارتفاع زیادی دارند هم قابل نصب است. همچنین برخی از ساختمانها قصد دارند در پشت بام طبقاتی را اضافه کنند که در این صورت میتوانند سازه سفارش دهند. در ساخت و ساز شهرکهای مسکونی و هر مکانی که محدودیت ساخت طبقاتی دارند امکان استفاده از این سازهها فراهم شده است.
قیمت سازه ال اس اف ویلای پیش ساخته
در مورد قیمت سازه ال اس اف برای ساخت ویلاهای پیش ساخته باید بگوییم که یک سری عوامل مختلف وجود دارند. به عنوان مثال طراحی، اندازه، تعداد، طبقات و مصالح به کار رفته شده، محل نصب از جمله عواملی هستند که در قیمت نهایی موثرند. در نظر بگیرید که در یک شرایط مشابه برای ساخت یک ساختمان ۳ یا ۵ طبقه که دارای ۱۰۰ متر مربع زیر بنا میباشد اسکلت بتنی پر هزینه است. اگر بخواهیم تخمین کلی در مورد آن بیان کنیم میزان سیمان ۵ تن، فولاد ۴ تن، اسکلت فلزی با سقف کامپوزیت، کل فولاد ۸ تن و مصرف تمام سیمان دو و نیم تن میباشد که قطعاً خرید این نوع مصالح امروزه بسیار گران خواهد بود. طول مدت زمان زیاد برای اجرای درست و اصولی کار در ویلاهای پیش ساخته اس ال اس اف حائز اهمیت است.
به عنوان مثال در هنگام ساخت اسکلتهای بتنی و فولادی زمان زیادی نیاز خواهید داشت و مدت عملیات اجرا حدوداً ۵ برابر زیادتر است. در طول این زمان قیمت مصالح نیز افزایش پیدا میکند؛ در نتیجه باید هزینههای بسیار بالایی را صرف کنید. هزینههای لازم عمومی و هزینههای لازم برای کار باعث افزایش قیمت میشوند. این هزینهها شامل دستمزد کارکنان، اجارهها در طول انجام کار، سایر خدمات از جمله بیمه کارگران و عوارض بخشهای عمومی میباشد. اما قیمت سازه ال اس اف به صورت متر مربع حساب میشود اما با توجه به ارقام گفته شده کاملاً ثابت است و زمانی که شما برای ساخت اقدام میکنید هزینه آن را پرداخت خواهید کرد. به طور کلی قیمت سازه ال اس اف به مصالح، متراژ، ابعاد و تعداد طبقات وابسته است.
عمر سازه lsf
عمر مفید هر سازهای با توجه به کیفیت مواد سازنده آن متفاوت است. برای افزایش عمر مفید خانههای پیش ساخته شده یا خانههای ال اس اف میتوانید از راههای گوناگونی اقدام کنید. به عنوان مثال دیوار برشی و دهانههای پیوندی از جمله این روشها هستند. به طور کلی طی آزمایشات و بررسیهایی که صورت گرفته است این سازههای ال اس اف دارای طول عمر بسیار زیادی هستند؛ زیرا در برابر لرزشهای زلزله مقاومت چشمگیری دارند. هنگام زلزله سازههای ال اس اف میتوانند فشار وارده را در قسمتهای مختلف ساختمان پخش کنند و از تنش و لرزش آن بکاهند. با قرار دادن اتصالات ساپورت پیش ساخته یا مدولار به حالت مورب انرژی در کل ساختمان به طور یکنواخت میشود. عمر مفید سازههای ال اس اف با توجه به تخمینها حداقل ۶۰ سال است.
مقایسه سازه ال اس اف با سازه های بتنی
خب اگر بخواهیم تفاوت این دو سازه با یکدیگر را بیان کنیم باید بگوییم که در سازههای ال اس اف همزمان اسکلت، تیرچه ریزی و دیوارچینیها از جنس فولاد گالوانیزه هستند. یک تیم میتواند هر سه این مراحل را انجام دهد؛ اما در مقابل برای سازههای بتنی به یک تیم برای اسکلت بندی، یک تیم برای تیرچهریزی و یک تیم دیگر برای بنا که متشکل از کارگران نیاز دارید که هزینه آن افزایش پیدا میکند. سرعت اجرای کار در سازههای ال اس اف بسیار بیشتر از سازههای بتنی میباشد زیرا نیمی از کار در کارخانه انجام میشود و تمامی عملیات سوراخکاری، جوشکاری و غیره در محل پروژه با یک تیم کامل میشود.
این در حالیست که در سازههای بتنی تمامی کارها از قبیل برش، خم بافتن آرماتورها در محل پروژه انجام میشوند. پس از این مراحل نوبت قاب بندی ستون و بتنریزی میرسد. در مقایسه با سازههای ال اس اف که جای دیوارهای داخلی و بیرونی هم در آن مشخص است کار به صورت کندتری پیش میرود. در سازه بتنی چند تیم با یکدیگر همکاری میکنند و با توجه به عملکرد آنها هزینه، دستمزد و زمان پروژه افزایش یا کاهش پیدا میکند.
همانطور که اشاره کردیم از فولاد سرد نورد شده که در برابر خوردگی بسیار مقاوم است در ساخت lsf استفاده میشود. با هر نوع آب و هوای سازگاری دارد. شما میتوانید حتی در شمال، مازندران، منطقههای مرطوب و خشک نیز از این سازهها استفاده کنید. مهندسین بعد از انجام آزمایشات متفاوت طول عمر این سازهها را طبق استانداردها تا بیش از ۶۰ سال هم تخمین زدهاند. البته باید بگوییم که سازههای بتنی نیز اگر بر اساس مقررات و قوانین ساخته شوند در بدنه و اسکلت آنها ترک به وجود نیاید طول عمر بسیار بالایی دارند.
از تفاوتهای این دو سازه با یکدیگر این است که سازههای ال اس اف نهایتاً تا ۵ طبقه کاربرد دارند اما سازههای بتنی هیچگونه محدودیت طبقاتی نخواهند داشت. سازه ال اس اف از نظر باربر دارای سیستم دیوار باربر است. این سیستم به این ترتیب میباشد که توسط تسمههای فولادی با صفحات فولادی مسلح شده و مانند دیوار بارشی است. سازههای بتنی اینگونه نیست. از نظر باربر دارای سیستم فضایی میباشد به این معنا که بارهای قائم توسط قابهای فضایی تحمل میشوند. سیستم باربری جانبی شامل سازههای بتنی و فولادی، قاب خمشی، بتنی، فولادی، قاب مهاربندی، فولادی دیوار برشی فولادی یا بتنی دوگانه است. به طور کلی در مقایسه قیمت سازه ال اس اف با سازههای بتنی به این نتیجه میرسیم که هر یک از آنها دارای مزایا و معایب مختلفی هستند و با توجه به سلیقه کارفرما و میزان بودجه در نظر گرفته شده انتخاب میشوند. در آخر هم باید بگوییم که قیمت سازه ال اس اف نسبت به قیمت سازههای بتنی پایینتر است.
نکات مهم هنگام ساخت سازه ال اس اف فولادی
هنگام اجرای سازه ال اس اف باید به یک سری نکات توجه شود. زمانی که طراحی فضای داخلی و خارجی به طور کامل انجام شد باید هماهنگی و تناسب بین این دو فضا به وجود بیاید که باید آن را حتماً در نظر بگیرید. سعی کنید رنگهایی که در داخل و خارج از ساختمان استفاده میشوند هماهنگی داشته باشند. بخشهای داخلی مانند آشپزخانه، اتاق با نمای خارجی رنگهای متناسبی داشته باشند. پنجرهها و دربهای استفاده شده در این سازهها باید متناسب با نمای بیرونی باشند تا سازهای زیباتر ایجاد کنند. در ساخت این گونه سازهها میتوان امکانات رفاهی متنوعی از جمله فضای سبز، استخر، آبنما، آلاچیق نیز طراحی کرد.
چرا طراحان سازه lsf را ترجیح میدهند
در این روش از مقاطع فولادی جدال نازک استفاده شده است که دارای انعطاف پذیری بالایی هستند. به همین دلیل طراحان میتوانند آزادی عمل بسیار زیادی داشته باشند و ایدههای متفاوت خود را طراحی کنند. بسیاری از آنها ترجیح میدهند در پروژههایی که کاربری متفاوتی دارند از این روش استفاده نمایند. اجرای نمای بیرونی ساختمانهایی که با سیستم ال اس اف طراحی شدهاند با هر مصالحی از جمله سنگهای نما، نماهایی از جنس آلومینیوم، چوب، سرامیک، آجر و پیویسی همخوانی دارند. میتوان از همگی این مصالح بر روی آنها استفاده کرد. در سطح داخلی سازه نیز پنلهای گچی برای مقاطع فولادی جدار نازک قرار میگیرند. قیمت سازه ال اس اف و مصالح آن بسیار مقرون به صرفه است.
در اجرای سازه مجریان موظف هستند تمامی الزامات و استانداردها را در نظر بگیرند و با رعایت تمامی دستورالعملها ضوابط و قوانین مربوطه را برآورده کنند. از جمله قوانین و دستورالعملها میتوان به طراحی مقاوم بودن در برابر آتش و حرارت اشاره کرد. این روش جزء به روزترین و مدرنترین روشهای ساختمانی است.
نصب بسیار آسانی دارد و همچنین نسبت به مصالح دیگر بسیار سبکتر است. برای نصب آنها نیازی به نیروهای متخصص ندارید. معمولاً یک تیم چهار نفره میتوانند دیوارهای خانه سه اتاقه را در طول یک روز نصب نمایند. بنابراین با این مزیت پروژه در زمان کوتاهی تمام میشود. این سیستم با تمامی شرایط جوی از جمله آب و هوای خشک و مرطوب همخوانی دارد. در تمامی فصول سال و همینطور در شرایط مختلف قابل اجراست. بسیاری از طراحان ترجیح میدهند برای ساخت ساختمان از سازههای ال اس اف استفاده کنند.
مقاومت ساختمان های lsf در برابر زلزله چقدر است
فلسفه مهندسی در این ساختمانها به این شکل است که المانهای ضعیف و متعدد جای المانهای قوی و کم تعداد را گرفتهاند. برای همین در زمان وقوع زلزله اگر بخشی از ساختمان آسیب ببیند سایر قسمتها دچار مشکل نخواهند شد. این نوع سازهها سبکاند و وزن ساختمانهای lsf یک ششم ساختمانهای بتنی و یک چهارم ساختمانهای فلزی میباشد. هرچه ساختمانها سبکتر باشند نیروی کمتری را جذب میکنند؛ بنابراین در هنگام زلزله هیچگونه آسیبی آنها را تهدید نخواهد کرد.
اکنون به کمک تکنولوژی کدکم این امکان به وجود آمده که ساختمانها در شرایط حدی و به صورت شکل پذیر طراحی میشوند. همچنین به کمک تولید مکانیزه مبتنی بر طراحی مهندسی نیروی انسانی، خطاهای احتمالی در اندازهگیری و نصب به حداقل میرسند. وزن این سازهها حدوداً ۲۵ درصد تا ۳۰ درصد سازههای معمول است در نتیجه به همین نسبت میزان قدرت زلزله را کمتر جذب میکنند. یکی از ویژگی های موثر در قیمت سازه ال اس اف ضد زلزله بودن آن است.
انواع سازه lsf
سازههای ال اس اف به دو دسته تقسیم میشوند، سازههای تک لایه و سازههای دو لایه. سازههای تک لایه به این شکل هستند که از ورقهای فولادی گالوانیزه به عنوان قالب در آنها استفاده میشود. در سازههای دو لایه از ورقهای فولادی گالوانیزه و پروفیلهای فولادی سبک به عنوان قالب استفاده میکنند. علاوه بر اینها سازهها بر اساس کاربرد نیز به انواع سازههای مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی تقسیم میشوند.، همانطور که از نامشان پیداست برای ساختمانهای مسکونی ویلاها و آپارتمانها مورد استفاده قرار میگیرند و جزء متداولترینها هستند. نوع تجاری و اداری نیز برای ساختمانهای تجاری، ادارهها و فروشگاهها استفاده میشوند. ساختمانهای صنعتی هم عبارتند از کارخانهها و کارگاهها.
علاوه بر این سازههای ال اس اف در منازل و خانههای مسکونی ساختمانهای مانند سالنهای همایش، آلاچیق و سوله نیز مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی این سازهها دارای محبوبیت بسیار بالایی هستند و در سراسر دنیا به عنوان یک سازه محبوب شناخته شدهاند. در مجموع این سازهها به علت مزایای متعددی که دارند جزء سازههای ساختمانی محبوب به شمار میروند. این سازهها برای مکانهای مختلف همگی دارای ویژگیهای یکسانی هستند تنها ممکن است در تعداد طبقات، ابعاد و غیره متفاوت باشند.
چرا قیمت سازههای ال اس اف مقرون به صرفهتر است؟
قیمت سازههای ال اس اف مقرون به صرفهتر است، زیرا این سیستم با کاهش مصرف مصالح سنگین و استفاده از مقاطع فولادی سبک، هزینههای ساخت را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. مواد اولیه مورد استفاده در این سازهها به صورت پیش ساخته تولید میشوند که باعث کاهش ضایعات ساختمانی و استفاده مفید از منابع میشود. یکی دیگر از دلایل اقتصادی بودن سازه ال اس اف، سرعت بالای اجرا است. کوتاه شدن زمان ساخت به معنای کاهش هزینههای مرتبط با نیروی کار، تجهیزات و اجاره ابزار است.
علاوه بر این، نیاز کمتر به ماشین آلات سنگین و زیر ساختهای پیچیده، هزینههای کلی پروژه را کاهش میدهد. از سوی دیگر، این سازهها به دلیل داشتن عایقهای مناسب، باعث کاهش مصرف انرژی در ساختمان میشوند و درنتیجه هزینههای مربوط به مصرف انرژی را به حداقل میرساند. این ویژگی نهتنها هزینههای جاری ساختمان را کاهش میدهد، بلکه به صرفه جویی بلند مدت در مصرف انرژی نیز کمک میکند. در آخر، امکان استفاده از این سیستم در پروژههایی با طراحی ساده و قابل تکرار، به کاهش هزینههای طراحی و مهندسی منجر میشود و آن را به گزینهای اقتصادی برای بسیاری از پروژهها تبدیل میکند.
چگونه قیمت سازه ال اس اف را کاهش دهیم؟
برای کاهش قیمت سازه ال اس اف، اولین گام انتخاب مواد اولیه باکیفیت و اقتصادی است. استفاده از مقاطع فولادی گالوانیزه با ضخامت مناسب میتواند به کاهش هزینهها کمک کند بدون اینکه کیفیت سازه کاهش یابد. همچنین، طراحی ساده و بهینه سازه، از افزایش هزینههای اضافی برای اجرا و ساخت سازه جلوگیری میکند. همکاری با تیمهای متخصص و استفاده از فناوریهای پیشرفته در تولید و نصب نیز میتواند باعث صرفه پجویی در زمان و هزینه شود.
دومین راهکار، انتخاب عایقهای مناسب با قیمت معقول و متناسب با نیاز پروژه است. بهجای استفاده از عایقهای گران قیمت، میتوان از گزینههای مقرون به صرفه که همچنان کیفیت لازم را دارند، استفاده کرد. برنامه ریزی دقیق برای کاهش ضایعات و استفاده بهینه از مصالح نیز هزینه کلی پروژه را پایین میآورد. در نهایت، با انتخاب موقعیت مناسب برای پروژه، هزینههای حمل و نقل و نیروی کار به حداقل میرسد و امکان کاهش هزینهها را فراهم میکند.
آیا سازههای lsf دوستدار محیط زیستاند؟
سازههای lsf از سازههای سازگار با محیط زیست هستند؛ زیرا در ساخت آنها از طراحی دقیق استفاده شده و به طور بهینه از هر ماده استفاده میشود و پرتی مصالح در آن کم است. تولید و حمل مصالح سازه به انرژی کمتری نسبت به مصالح سنتی از جمله آجر و بتن دارد. ضایعات و نخالههای ساختمانی در این روش بسیار کاهش یافتهاند. به عنوان مثال در این سازهها به جای چوب از فولاد گالوانیزه استفاده میکنند که همین مورد باعث حفظ جنگلها و منابع طبیعی میشود. نکته حائز اهمیت دیگر این است که بسیاری از مصالح قابل بازیافت هستند.
در اجرای این سازهها گرد و غبار و آلودگی صوتی کاهش پیدا کرده است. همین موضوع باعث کاهش قیمت سازه ال اس اف میشود. در تولید مصالح، گازهای گلخانهای کمتری تولید میشود. ساختمانهایی که با این روش ساخته میشوند عایقبندی مناسبی دارند و از هدر رفتن گرما و سرما جلوگیری میکنند. به این ترتیب مصرف انرژی به طور قابل توجهی در آنها کاهش پیدا میکند. فضاهای ال اس اف به دلیل انعطاف پذیری به راحتی با سیستمهای انرژیهای تجدید پذیر مانند پنلهای خورشیدی و توربینهای بادی سازگاری دارند. در برابر زلزله و طوفان مقاومت کافی دارند و عمر آنها نسبت به سازههای سنتی بیشتر است. در مورد تعمیر و نگهداری این سازهها باید بگوییم که کاملاً آسان و کم هزینه است. با توجه به این موارد سازهها دوستدار طبیعت و محیط زیست هستند. Lsf به حفظ منابع طبیعی، کاهش آلودگی و ارتقای کیفیت کمک میکند.
ساخت سازه های LSF در شهر های شمالی کشور
ساختن ساختمان در گیلان یک سری مشکلات به همراه دارد؛ اما استفاده از سازههای ال اس اف به دلیل قیمت پایین، سرعت ساخت سریع و انعطاف پذیر بودن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این سازهها دارای تاییدیه نظام مهندسی میباشند و در کارخانه حدود ۶۰ درصد مونتاژ میشوند. به همین دلیل از لحاظ تامین مصالح هیچگونه مشکل و محدودیتی وجود ندارد. مصالحی که در این سازهها به کار میروند دارای عایق رطوبتی هستند که این کار باعث افزایش عمر ساختمان میشود. این سازهها در همه شرایط آب و هوای قابل استفاده هستند و زمانی برای خشک شدن ملات نیاز ندارند. ساخت آن ها عموماً در بازه زمانی ۴۵ تا ۶۰ روز کامل میشود.
علاوه بر تمامی مزیتهای گفته شده نسبت به سایر روشها قیمت سازه ال اس اف نیز بسیار مقرون به صرف است. این سازهها با توجه به ساخت زود هنگام نیاز به هزینه چندانی ندارند و تمامی مصالح طی یک یا دو روز در محل تخلیه میشوند. در شهرهای شمالی از جمله گیلان چون رطوبت بالاست این ساختمانها در مدت زمان کمی از بین میروند و نیاز به تعمیرات مداوم دارند اما با استفاده از سازه ال اس اف نیازی به تعمیرات مکرر نخواهید داشت. قیمت سازه ال اس اف در گیلان نیز با توجه به تعداد طبقات و محل مربوط متفاوت خواهد بود. برای اطلاع از قیمتها میتوانید با مشاورین ما تماس بگیرید.
سخن پایانی
سازههای فولادی به دلیل مزیتهای بسیار زیادی که در این مطلب به آنها اشاره کردیم شدیداً مورد توجه قرار گرفتهاند. بدون شک ساخت استراکچر ویلا تا سه طبقه، اضافه طبقات سولههای صنعتی سازههای خورشیدی بسیار پرمزیت است و برای بازار هدف بسیار جذاب هستند. روال کار این سازهها شبیه به اسکلتهای فلزی است. سعی کردیم قیمت سازه ال اس اف و سازههای بتنی را با یکدیگر بررسی کنیم. با نتیجهگیری نهایی به این موضوع پی میبریم که هزینه سازههای ال اس اف بسیار مقرون به صرفهتر است. می توانید در مورد قیمت سازه lsf در اصفهان ، قیمت سازه ال اس اف در تبریز، کرمان، تهران و غیره اطلاعات کافی را به دست بیاورید و در هر جایی از کشور سفارشات خود را ثبت نمایید. ضمنا فامکو سازه نمایندگی سازه ال اس اف در ایران می باشد. سازههای ال اس اف با ویژگیهایی مانند سرعت ساخت، مقاومت بالا و هزینههای اقتصادی، انتخابی مناسب برای انواع پروژهها به شمار میروند. درک عوامل مؤثر بر قیمت سازه ال اس اف و استفاده از راهکارهای کاهش هزینه میتواند به شما کمک کند تا از این سیستم بهتر استفاده کنید. علاوه بر این، با مشاوره از کارشناسان و توجه به نیازهای پروژه، میتوانید بهترین تصمیم را برای صرفه جویی در هزینهها و اجرای یک سازه مدرن و مطمئن بگیرید.
سوالات متداول FAQ
هزینه هر متر مربع سازه ال اس اف در سال ۱۴۰۳ به طور تقریبی با توجه به وضعیت نرخ ارز ، رقمی معادل ۲ میلیون تومان الی ۳٫۵میلیون تومان می باشد.
باتوجه به ابعاد متفاوت است از ۱۰ روز تا ۲ماه ممکن است این زمان متناوب باشد
هزینه ساخت شما رو بررسی کردم خیلی مناسب تر از دیگرانه
کیفیت کارتون چطوره ؟
سلام بله چون ما وارد کننده اصلی هستیم
قیمت هامون رقابتی تره
کیفیت هم همونه نگران نباشید
عالیه من استفاده کردم تو ویلای شمال هم سریع بود هم بی دردسر
سلام وقت تون به خیر
به چه صورت میشه لیست قیمت هارو داشت ؟
سلام لطفا به آقای مهندس قشقاوی پیام بدید به شماره ۰۹۱۲۳۲۱۵۴۰۱
سلام من با شرکت فامکوسازه کار کردم و بسیار از سرعت و دقت و نظارت ایشان راضی بودم
بسیار عالی
ممنونیم
کیفیت کار شما را تجربه کردم از هر نظر عالی هستید ،،قیمتها هم منصفانه هست .
سپاس از محبت شما
بابت اینکه با مجموعه فامکو سازه سالهاست آشنایی دارم بسیار خرسندم
واقعا مدیر و عوامل اجرایی درجه ۱ و بسیار متعهد در کار و پایبند اخلاق و ۴ چوب های مرتبط با کار بصورت کاملا حرفه ای دنبال میشه
به نظر من شما بی نظیرید
خواهش میکنم
ممنون از نگاه زیباتون
سلام
خیلی کارتون تمیز هستش و قیمت ها قابل مقایسه نیست تو این بازاری که هر کس یه قیمتی میده من که از کار شما رازی هستم انشالله همینتور کارتون با کیفیت زیاد ادامه پیدا کنه
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
با سلام
جناب قشقاوی عزیز خداوند به شما برکت و عزت بدهد
بسیار بسیار از کیفیت و قیمت پروژه ی شما راضی ام
و مجموعه فامکو سازه را قطعا به همه توصیه و معرفی خواهم کرد
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
سلام جناب مهندس
ممنون از راهنمایتون ، بابت مشاوره ، چون چند وقتی بود در حال بررسی بودم تا بتونم تصمیم بگیرم سازه بتنی کار کنم یا ال اس اف اما خدا رو شکر تصمیم درست گرفتم و به نسبت قیمت شما کمتر بود
خواهش
امید که مثمر ثمر بوده باشیم
بسیار بسیار از اینکه مدت زیادی از آشنایی من با مجموعه فامکو سازه میگذره خرسندم
واقعا مدیر و عوامل اجرایی بسیار درجه ۱،متعهد ،کار بلد و….
با توجه به رضایت ۱۰۰ درصدی که از مجموعه شما دارم جا داره یه خسته نباشید و خدا قوت جانانه از من داشته باشید
سلام خیلی عالیه و نسبت ب کارایی بالا و امکان جابجایش قیمت خیلی مناسبی هم داره از مجموعه شما راضییم و بخاطر حرفه ای بودنتون ازتون ممنونیم با تشکر از مجموعه
فامکو سازه
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
من قبلا سفارش دادم خدمتتون هم از دقت و عملکردتان راضی بود هم از سرعت العملتون
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
بسیار عالی قیمت ها خیلی مناسب است موفق باشید
گروه اجرایی بسیار فنی و با اخلاقی هستند.
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
بهترين مشاوره
بهترين نوع سازه
بهترين. عوامل اجرايى.
خيلى ممنون با مشاوره درست تون هم تو سرعت وكيفيت كنار ما بودين.
خواهش میکنم
سپاس از لطف و توجه حضرتعالی
ما هم یک سفارش کار ال اس اف به مهندس قشقاوی دادیم.هم سرعت و هم کیفیت کار تا اینجا چشمگیر بوده واقعا.
لطف دارید
خوشحالیم که راضی بودید
کلا استفاده از مصالح مدرن خیلی بهتر از مصالح قدیمیه
و آل اس اف خیلی خوبه و قیمت شما هم خوبه
سلام وقت بخیر .
برای ۲۵ متر مربع دو طبقه چقدر تموم میشه قیمتش ؟
سلام روز بخیر
برای اسکلت شما متری ۳تومن در نظر بگیرید
کلید تحویل هم که بستگی به متریالی داره که میخواید استفاده کنید
هزینه ی کلید تحویل برای هر متر چند درمیاد یعنی برق کشی و فاضلاب و همه چی
واقعا کارشون درسته استعلام گرفتم تا مرحله سفت کاری نصف سازه بتنی هزینه برمیداره
سلامت باشید این سازه ها واقعا ارزان و بصرفه است
قیمت کلید تحویل الان چقدره
میشه حدود بگید
باسلام قیمت کلید تحویل حدودا ۹میلیون تومانه
خیلی ممنون از راهنمایی شما
مطالب جالبی گردآوری کردید ممنونم از شما
قیمت شما خیلی خوبه بعضی ها قیمت اسکلت خیلی بالا میگن !!!!
سلام بله چون ما نمایندگی ال اس اف ایران هستیم قطعا دست اول هستیم و قیمتهامون رقابتی تره
لطف دارید
چه جالب
من تازه با این سازه آشنا شدم و اتفاقا قصد ساخت دارم و برام زمان خیلی مهم ع و مطالب به تصمیم من کمک کرد 👏🏻👏🏻
لطف دارید در خدمت هستیم
سلام جناب مهندس من ویلا با این سازه کار کردم آیا میشه روی بام یه ۱۲۰ متری احداث کنم ؟ متری چقد میشه؟ ما قزوین هستیم
سلام با شماره 09123215401 آقای مهندس قشقاوی در ارتباط باشید
سازه با اجرا در تنکابن ۱۴۰ متر چقد در میاد؟ سفتکاری میخوام
سلام با شماره 09123215401 آقای مهندس قشقاوی در ارتباط باشید
سلام ممنون از توضیحات که قرار دادین
خواهش میکنم
من تماس گرفتم توضیحاتتون خیلی کمکم کرد ممنون
لطف دارید
سلام برای دزفولم کار انجام میدین؟
سلام بله در خدمت هستیم با شماره 09123215401 آقای مهندس قشقاوی در ارتباط باشید
سلام برای دزفولم کار انجام میدین؟
سلام برای ساخت بتنی به صرفه تره یا ال اس اف؟
سلام قطعا ال اس اف هم به لحاظ قیمت هم به لحاظ امنیت در زلزله و با ماندگاری 60 سال