به این محتوا امتیاز دهید

این روزها هزینه ساخت مسکن بسیار افزایش پیدا کرده است. بسیاری از صاحبان به این فکر هستند که یک طبقه اضافی بر روی خود ایجاد، کنند. به عبارتی به اضافه کردن طبقات اضافه اشکوب می‌گویند که برای آن نیاز دارید از شهرداری مجوز اضافه طبقه دریافت کنید. این مجوز باید توسط مالک و سازنده دریافت شود، در غیر این صورت ساخت و ساز غیر مجاز است. اگر شما به صورت غیر اصولی این سازه‌ها را اضافه کنید شهرداری اقدام به تخریب آنها خواهد کرد؛ در نتیجه ممکن است با دردسرهای فراوانی روبرو شوید. سازه ال اس اف اضافه بنا یکی از بهترین گزینه هستند. سازه‌های ال اس اف وزن سبکی دارند و بر روی ساختمان کلی، فشار وارد نمی‌کنند در نتیجه با خیال راحت می‌توانید اضافه طبقه خود را بنا کنید. در ادامه مطلب بیشتر در مورد مزایای ساخت اضافه اشکوب و معایب آن صحبت خواهیم کرد. در نتیجه اگر قصد چنین کاری را دارید حتما در ادامه با ما همراه شوید.

مزایای سازه ال اس اف اضافه بنا

در مورد مزایای ساخت اضافه اشکوب می‌توانیم به وزن بسیار پایین این سازه‌ها اشاره کنیم. یکی از مزیت‌های مهم سازه‌های ال اس اف این است که با کمترین میزان فشار بار وارده بر سازه اصلی احداث می‌‌شوند. در این سیستم، ساخت به روش قاب‌های فولادی سبک سرد نورد شده است؛ بنابراین امکان ساخت به صورت گسترده را هم دارید. این مسئله تاثیر بسزایی در قیمت سازه هم خواهد داشت. Lsf از سریع‌ترین سیستم‌های ساخت و ساز محسوب می‌شود و به طور معمول در احداث اضافه اشکوب عمدتاً کارفرمایان زمان اندکی دارند.

اگر سازه ال اس اف اضافه بنا را امتحان کنید، قطعاً مزیت‌های بسیار زیادی خواهید داشت. سازه‌های ال اس اف نسبت به سیستم‌های ساخت و ساز دیگر مزیت‌های بسیار زیادی دارد و کارفرمایان بدون تعطیلی کار را ادامه می‌دهند. در اضافه بنا، عمده کار به صورت ساخت و ساز خشک انجام می‌شود. بنابراین تولید زباله ساختمانی در این سیستم‌ها بسیار کم است و میزان دوراندازی مصالح به حداقل رسیده است. نسبت به سایر سیستم‌های ساخت عایق‌تر هستند و نیازی به هزینه‌های اضافی برای عایق صدا، حرارت و غیره نخواهید داشت. مزیت مهم این سیستم‌ها این است که از هدر رفت انرژی جلوگیری می‌کنند و در برابر عوامل طبیعی از جمله باد، باران و برف و زلزله مقاوم هستند.

مشخصات سازه lsf اشکوب

ال اس اف ها سازه‌های سبک فولادی هستند که به صورت پیش ساخته در کارخانه‌ها از فولاد سرد نورد شده تولید می‌شوند. این سازه‌ها بعد از آماده شدن در کارخانه به محل پروژه حمل می‌شوند و عملیات نصب در آنجا صورت می‌گیرد. نسبت به سازه‌های بتنی ۶۰ درصد کاهش وزن دارند. یکی از بهترین روش‌ها برای احداث اضافه طبقه به شمار می‌روند. همچنین این سازه‌ها به دو صورت کانادایی و نیوزلندی قابل اجرا هستند. در تولید نمونه کانادایی دقت بالایی به کار رفته است و از لحاظ تحمل وزن سازه و ساختمان مستحکم‌تر هستند و نسبت به سازه نیوزلندی ارجحیت دارد. به طور کلی از لحاظ قیمتی با یکدیگر اختلاف زیادی ندارند. سازه‌های نیوزلندی با استفاده از دستگاه cnc به صورت فرم کد تولید می‌شوند و برای منتقل شدن به محل پروژه به صورت پک شده حمل می‌شوند. نمونه کانادایی به صورت شاخه‌های رانر طبق متر طول مورد نیاز طراحی می‌شوند و در محل پروژه، برشکاری و مونتاژ صورت می‌گیرد.

مجوز ساخت سازه ال اس اف اضافه بنا

احداث اضافه بنا بر روی پشت بام همانطور که اشاره کردیم نیاز به مجوز دارد. در سال‌های اخیر شهرداری برای صدور مجوز یک سری سختگیری‌ها در نظر گرفته است که نادیده گرفتن آنها کار را متوقف می‌کند. در این میان شهرداری به ساخت اضافه بنای ال اس اف مجوز راحت‌تری می‌دهد؛ زیرا این سازه‌ها سبک هستند و در مدت زمان کوتاهی احداث می‌‌شوند. در اضافه بنا شما می‌توانید برای ساختمان‌های مرکزی، ورزشی و آموزشی، دفاتر، ساختمان‌های تجاری کوچک، واحدهای صنعتی و حتی احداث نیم طبقه در داخل بناها، اضافه کردن نمازخانه، سرویس بهداشتی، مسجد، تالار، رستوران، فست ،فود اتاق‌های نگهبانی، انبوه‌سازی و ساختمان‌های چند واحدی از این سازه‌ها استفاده کنید.

سازه ال اس اف اضافه بنا

مراحل طراحی سازه اشکوب

در طراحی اسکلت سازه اضافه بنا ابتدا پلن کلی ساختمان مورد نیاز است. سپس با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص برای طراحی اسکلت سازه آن را بر اساس استانداردها کامل می‌‌کنند. مسیر انتقال تمامی تاسیسات سرمایشی، گرمایشی و برق در این پلن‌ها مشخص می‌شود. علاوه بر این محل پیچ و محل اتصال سازه‌ها نیز مشخص خواهد شد. در مرحله دوم نوبت به فونداسیون می‌رسد که اصلی‌ترین مرحله ساخت است. فونداسیون بر اساس طراحی اسکلت انجام می‌شود و هر جایی که دیوار هست باید پی ریخته شود تا دیوار بر روی آن قرار بگیرد. در مرحله سوم بر اساس محاسبات صورت گرفته دیوارهای اصلی جایگذاری می‌شوند.

بار اساسی ساختمان بر روی دیواره‌ها خواهد بود. دیواره‌هایی که در سازه‌های ال اس اف کاربرد به کار می‌روند به صورت توخالی هستند و این فاصله خالی توسط عایق پر می‌شود. امکان ساخت سازه ال اف به دو شکل شیبدار و صاف وجود دارد که شما با توجه به سلیقه شخصی خود می‌توانید آنها را اجرا کنید. این نکته هم قابل ذکر است که اگر سقف شیبدار را انتخاب کنید نیازی به زیرسازی نخواهید داشت و تنها پوشش سقفی نیاز است. برای اجرای سقف صاف شما به زیرسازی احتیاج دارید. معمولاً در این زیرسازی به عایق پلی استایرین تخت با دانسیته ۸۰ نیاز هست که جز بهترین‌هاست و از لحاظ اقتصادی هم قیمت مناسبی دارد. به طور کلی برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه فامکو تماس بگیرید.

سخن پایانی

در ایران مجموعه‌های متعددی هستند که در ساخت سازه ال اس ام به شما کمک خواهند کرد. فامکو یکی از این مراکز است که در زمینه اجرای تخصصی سازه‌های فولادی سبک ال اس اف در حال فعالیت است. هدف آنها ارتقای صنعت ساختمان در زمینه طراحی تولید و اجرا می‌باشد. هر سوالی در ارتباط با سازه ال اس اف اضافه بنا دارید می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. به طور کلی اگر به فکر ساخت و ساز هستید اما هزینه آن برای شما بسیار زیاد است می‌توانید با کمک اضافه بنا هزینه کمتری را متحمل شوید. در این صورت اگر پایه خانه شما مقاومت کافی را داشته باشد کارشناس مربوطه با تقویت کردن پی و مقاومت ساختمان می‌تواند طبقات را اضافه کند.

روابط عمومی فامکو سازهمشاهده نوشته ها

Avatar for روابط عمومی فامکو سازه

من یک مهندس معمار هستم که تقریبا 20 ساله در حوزه ساخت و ساز سازه های تجاری و مسکونی فعالیت میکنم. خوشحال میشم با همکاری هم ایران عزیز را آباد کنیم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *