به این محتوا امتیاز دهید

سازه‌های ال اس اف در واقع سیستم‌های پیش ساخته مدولار می‌باشند که از مقاطع فولادی نازک برای ساختشان استفاده شده است. این مقاطع فولادی، همان ورقه‌های کم ضخامت هستند که از پوشش‌های گالوانیزه بر رویشان استفاده شده است. این ورقه‌ها با استفاده از دستگاه‌های مخصوص و روش‌های ساخت رولی نورد شده و به صورت پروفیل‌های سبک تولید شده‌اند و ابعاد مختلفی دارند. این اتصالات به صورت خشک و با استفاده از پیچ و مهره به یکدیگر وصل می‌شوند. دیوار پیش ساخته ال اس اف در واقع تشکیل دهنده چهارچوب یا اسکلت اصلی ساختمان هست. در دیگر قسمت‌های ساختمان برای سبک سازی حداکثر سازه از پروفیل‌های سرد نور شده استفاده می‌شود. این پروفیل‌ها با مصالحی مانند سرامیک، سنگ و پی‌وی‌سی پوشش داده شده‌اند و فضای درونی هیچ تفاوتی با ساختمان‌های معمولی ندارد. یکی از اجزای سازه‌های ال اس اف دیوار سازه ال اس اف است که از کارخانه به صورت آماده به محل نصب منتقل می‌شود.

مزایای دیوار پیش ساخته ال اس اف

از جمله مزایای اجرایی انواع دیوارهای پوششی lsf و دیوار پیش ساخته ال اس اف خشک در مقایسه با روش‌های استفاده از ملات به این شکل است که میزان مصرف آب با توجه به ابعاد و نوع ساختمان به طور چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. تاخیرات ناشی از زمان عمل آوری، خشک شدن ملات‌ها و گچ‌کاری در سازه‌های ال اس اف به صفر رسیده است و می‌تواند بر میزان پیشرفت پروژه تاثیرگذار باشد. ممکن است در لایه نازک گچ دیوارها در سازه‌های سنتی انحراف پیدا کنند و یکدست نباشند برای همین نمی‌توان تعبیر ابعادی در آنها ایجاد کرد؛ اما در سازه‌های ال اس اف این مشکل وجود ندارد. با توجه به الزامات و کاربری پروژه می‌توان به کیفیت بسیار بالای دیوار پیش ساخته ال اس اف اشاره کرد. به عنوان یک عایق حرارتی و صوتی به کار می‌رود و می‌تواند به بهبود عملکرد ساخت کمک کند.

دیوار پیش ساخته ال اس اف

کاربرد دیوار پیش ساخته ال اس اف

ال اس اف برای ساختمان‌های مسکونی تا حداکثر ۵ طبقه استفاده می‌شود. برای ساخت مجموعه‌های ورزشی، آموزشی، کارخانه‌ها، کارگاه‌های صنعتی، ساخت نیم طبقه، اضافه کردن طبقات در پشت بام، شهرک‌های مسکونی سازه lsf مناسب است. به طور کلی ساخت هر سازه و ساختمانی با یک سری محدودیت طبقه مواجه است. به طور کلی در سازه‌های ال اس اف انواع ورق‌های فولادی سرد نورد شده برای تامین سازه استفاده می‌شوند. این ورقه‌ها به عنوان پوشش درونی و لایه عایق حرارتی و صوتی به کار می‌روند.

برای عایق‌کاری این دیوارهای ال اس اف از ورق‌های پلیمری یا فوم فشرده پلی استایرن استفاده می‌شود. این ورقه‌ها در ابعاد و رنگ‌های متفاوت قابل خریداری هستند. این سازه‌ها با توجه به ویژگی‌های ساختاری که دارند در مقایسه با دیگر انواع سازه‌ها وزن پایینی دارند. همچنین امکان نصب آنها ساده است. امکان‌پذیر بودن تولید انبوه و اجرای تعداد زیادی سازه در کمترین زمان ممکن از جمله دیگر مزایای استفاده از این سازه‌هاست. کیفیت بالا، یکنواختی در تمامی سازه‌ها، مقاومت و سختی بالا از دیگر مزایای این سازه به شمار می‌روند.

اجرای دیوار سازه ال اس اف

ساختار اجرای نما و  دیوار پیش ساخته ال اس اف بر روی دیواره‌های فولادی سرد نورد شده به این شکل است که از یک پوشش تخته گچی یا تخته سیمانی بر روی آن استفاده می‌شود. یک لایه مش فولادی و یک لایه عایق رطوبتی بر روی آن قرار می‌گیرد. علاوه بر عایق رطوبتی، خود لایه نهایی نیز تا حد زیادی از نفوذ آب جلوگیری می‌کند. در انتها دو لایه ایزوگام با یک لایه قیرگونی آسفالتی بر روی آن استفاده می‌شود که به عنوان عایق رطوبت شناخته شده است. توری فلزی معمولاً به صورت توری گالوانیزه دارای خار استفاده می‌شود. توری از ورقه‌های فلزی ساخته شده که در فاصله‌های معین برش خورده و کشیده می‌شود. تورهای فلزی یک زبانه مکانیکی دارند که نما به آن متصل می‌شود. توری در حدود ۶ میلیمتر از دیوار زیرین فاصله دارد؛ بنابراین زمانی که برای اجرای نما اقدام می‌کنید توری در آن مدفون شده و یکی از بخش‌های جدایی ناپذیر از نمای سیمانی می‌شود.

روابط عمومی فامکو سازهمشاهده نوشته ها

Avatar for روابط عمومی فامکو سازه

من یک مهندس معمار هستم که تقریبا 20 ساله در حوزه ساخت و ساز سازه های تجاری و مسکونی فعالیت میکنم. خوشحال میشم با همکاری هم ایران عزیز را آباد کنیم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *