ساخت و ساز با استفاده از سازه های ال اس اف، در سال های اخیر بسیار گسترش پیدا کرده است. این سازه ها یکی از رایج ترین روش های نوین ساخت و ساز انواع ساختمان های مسکونی، تجاری و حتی صنعتی به شمار می رود که همواره با کیفیت بالای ساخت و صرف نیروی انسانی کم همراه بوده است. عدم نیاز به نیروی انسانی کم برای نصب و اجرای این سازه، موجب شده است هزینه های مربوط به نصب این سازه مثل میزان پرداخت دستمزد نصاب ال اس اف، تا حد زیادی کاهش یابد.
تمام قطعات مورد نیاز در سازه ال اس اف، به صورت پیش ساخته تولید می شوند که همین عامل، باعث تسریع فرایند نصب و راه اندازی آن شده است. برای اینکه بتوان هزینه های مربوط به نصب و اجرای سازه ال اس اف را بهتر مدیریت کرد، باید با عوامل موثر بر قیمت آن ها آشنا شد تا بتوان با کنترل این عوامل، از افزایش هزینه ها جلوگیری کرد. به طور کل، ساخت و ساز ساختمان ها با استفاده از فناوری LSF، بسیار مقرون به صرفه بوده و نیاز به پرداخت هزینه های هنگفت ندارد و در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری می رسد.
مشاهده کنید » نمایندگی سازه ال اس اف
هزینه دستمزد نصاب ال اس اف به چه عواملی بستگی دارد؟
برای اینکه بتوان هزینه دستمزد نصاب ال اس اف و دیگر هزینه های مربوط به اجرای این سازه ها را بهتر زیر نظر داشت، باید با عواملی که باعث تغییر قیمت سازه LSF می گردد آشنا شد. یکی از مهم ترین عواملی که باعث تغییر در قیمت سازه ال اس اف می گردد، نوع طراحی و پلن آن است. اگر در طراحی و ساخت این سازه از تعداد طبقات بالا استفاده شود، قیمت نصب سازه ال اس اف نیز افزایش پیدا می کند. برخی از طراحان سازه ال اس اف، نمای کلی ساختمان را بر پایه مصالح سنگین طراحی می کنند. اینکار باعث افزایش قیمت سازه می گردد و مصالح زیادی برای ساخت آن مصرف می شود.
لذا باید طراحی اسکلت سازه ال اس اف به صورت استاندارد و تا حدودی سبک طراحی و تولید شود تا از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشد. اگر در محلی که قرار است پروژه در آن اجاره شود، نیاز به گود برداری یا کارهایی از این قبیل داشته باشد، بر هزینه های مربوط به این سازه تاثیر می گذارد و باعث افزایش قیمت آن می گردد. تاسیسات الکتریکی نیز می تواند بر قیمت نهایی ساخت و ساز ساختمان های ال اس اف تاثیر چشمگیری داشته باشد. هرچه حجم برق کشی و تاسیسات الکتریکی در یک ساختمان بیشتر باشد، شاهد افزایش هزینه ها خواهیم بود.
نوع پوشش سقف نیز نقش بسیار موثری بر قیمت سازه LSF دارد و باعث تغییر در قیمت آن می گردد. بدیهی است با افزایش یافتن متراژ محیط و تعداد طبقات ساختمان، هزینه های مربوط به پوشش سقف نیز بیشتر خواهد شد. توصیه می کنیم برای بهتر مدیریت کردن هزینه های این سازه، حتما با یک نصاب ال اس اف با تجربه مشورت کنید تا با در نظر گرفتن تمام جوانب و عوامل موثر بر قیمت این نوع سازه، بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید.
طراحی سازه ال اس اف
شاید از خود پرسیده باشید که در هنگام طراحی سازه ال اس اف به چه نکاتی باید توجه شود؟ در پاسخ باید گفت طراحی این سازه باید بر پایه مواد سبک صورت گیرد. این کار باعث کاهش وزن کلی سازه می گردد و مناسب برای ساخت انواع ویلاهای مدرن می باشد. تمام قطعات سازه ال اس اف باید مقاومت بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و عوامل رطوبت زا داشته باشند تا برای احداث ویلا در مناطق شمالی کشور مناسب باشند و دچار پوسیدگی نگردند. طراحی سازه ال اس اف باید به گونه ای باشد که نگهداری و مراقبت از آن آسان باشد. لذا باید در ساخت آن از مصالحی استفاده شود که در برابر پوسیدگی و ساییدگی مقاومت بالایی داشته باشند تا با گذشت زمان ظاهر خود را از دست ندهند و نیاز به تعمیر مداوم نداشته باشند.
نحوه نصب و اجرای خانه های پیش ساخته توسط نصاب ال اس اف
برای اینکه سازه ال اس اف به درستی اجرا و نصب شود، باید از نصاب ال اس اف با تجربه و کاربلد کمک گرفته شود. نصب این سازه شاید در ظاهر ساده و آسان به نظر برسد، اما نیاز به دقت بالا دارد و اگر جوانب احتیاط در آن رعایت نشود مشکل ساز خواهد شد. یکی از مهم ترین اقداماتی که باید در هنگام نصب این سازه توسط نصاب ال اس اف رعایت شود، دقت در نصب اتصالات اعضا اصلی ساختمان است. اگر قطعات به درستی در کنار یکدیگر مونتاژ نشوند، انسجام کل سازه در برابر عواملی مانند زلزله یا طوفان های شدید از بین می رود و خطرات زیادی را به همراه دارد.
تمام اتصالات و جوشکاری ها باید بر اساس محاسبات نقشه از پیش تعیین شده اجرا شوند تا مشکلی ایجاد نشود. قبل از نصب سازه ال اس اف، باید سطح محل اجرا کف سازی انجام شود تا سطح کاملا مسطح و تمیز باشد. تمام تاسیسات آب و فاضلاب نیز باید قبل از کف سازی محل انجام گرفته باشد. تا زمانی که بتن و ملات مورد استفاده در محل کف سازی ساختمان، مرطوب باشند نباید نصب سازه آغاز شود لذا باید بتن و ملات های محل اجرای سازه ال اس اف کاملا خشک باشد تا اتصالات سازه توسط نصاب ال اس اف به درستی در کنار یکدیگر قرار گیرند و مقاومت خود را از دست ندهند.
تمام ابزار و لوازم جانبی که در طی مراحل نصب این سازه مورد استفاده قرار می گیرد باید کیفیت مطلوبی داشته باشند. در آخر اگر تمام استانداردهای لازم در نصب سازه ال اس اف رعایت شود، این سازه در برابر شرایط جوی و بلایای طبیعی مثل سیل یا زلزله مقاومت بالایی خواهد داشت. بنابراین تا زمان اتمام پروژه حتما از نصابان حرفه ای کمک بگیرید تا سازه ال اس اف به درستی اجرا شود و به بهره برداری برسد.
جمع بندی
استفاده از ساختمان های ال اس اف برای ساخت انواع ویلاهای مدرن و زیبا بیشتر از گذشته مورد استقبال قرار گرفته است. در طراحی این سازه ها باید از مواد با کیفیت استفاده شود تا تعمیر و نگهداری از آن به حداقل برسد. توصیه می کنیم کلیه فرایند طراحی و نصب این سازه، توسط نصاب ال اس اف باتجربه و کاربلد انجام گیرد تا یک سازه مدرن و کارآمد ایجاد شود.
من ابوذر قشقاوی هستم. متولد 1361 مهندس معمار و در حوزه عمران و ابنیه انواع سازه های سبک و سنگین در حال فعالیت می باشم. خوشحال میشم با همکاری و مشاوره یکدیگر ایران عزیزمان را آباد نماییم.
بدون دیدگاه