به این محتوا امتیاز دهید

این روزها سازه‌های ال اس اف و cfs بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند و در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. سازه‌ها همواره دارای معایب و مزایای متعددی هستند و یک سری تفاوت‌ها با یکدیگر دارند که ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم در مورد تفاوت سازهlsf  با cfs صحبت کنیم و آخر نتیجه بگیریم که کدام یک از سازه‌ها بهتر هستند. سازه cfsدارای ورقه‌های فولادی سازه‌ای هست که از طریق پرس ورقه‌های بریده شده و یا رول فرمینگ فولاد شکل داده می‌شوند و توسط مجموعه‌ای از قالب‌ها آماده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرند. در این روش برخلاف روش سازه ال اس اف از عملیات حرارتی برای شکل دهی استفاده نمی‌شود؛ بنابراین به آن فولاد سرد هم گفته می‌شود.

انواع تفاوت سازهlsf  با cfs

در سیستم‌های ال اس اف دیوارها باربر هستند و می‌توانند نقش انتقال بار را بر عهده داشته باشند. در این سیستم شما هیچگونه تیر و ستونی مشاهده نمی‌کنید؛ اما در سیستم‌های cfs تیرهای فرعی، اصلی و ستون‌ها باربری را انجام می‌دهند. در سیستم‌های cfs ورقه‌ها با ضخامت بیش از ۳ میلیمتر هیچ آیین نامه‌ای وجود ندارد و می‌توان از ورق‌های سیاه هم استفاده کرد. تفاوت سازهlsf  با cfs در امکان استفاده از مصالح سنتی است. در سیستم ال اس اف هیچگونه ماده و مصالح سنتی استفاده نمی‌شود؛ اما سرعت آن نسبت به سازه cfs که در آن از آجرهای دیوارهای سنتی استفاده می‌شود بسیار پرسرعت‌تر است.

اگر در مورد تفاوت سازهlsf  با cfs قیمت صحبت کنیم باید بگوییم که تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند. سازه lsf نسبت به ورق‌های سیاه که در سازه cfs استفاده می‌شوند گران‌تر خواهند بود. قیمت این دو مورد به علاوه موارد دیگری مانند هزینه ساخت، دستمزد نصب و در نهایت قیمت تمام شده سازه‌ها متفاوت خواهند بود. قیمت تمام شده در یک پروژه cfs کمتر از پروژه lsf می‌باشد چون در سازه cfs شما می‌توانید از محصولات ارزان سنتی برای دیوارها استفاده کنید. 

به طور کلی از لحاظ فرهنگی در مناطقی که آشنایی با سیستم‌های نوین و ساختمان سازی وجود ندارد سیستم‌های cfsمقبول‌تر هستند. چرا که مصرف کننده نهایی با دیوارهای آجری و سفالی احساس بهتری دارند و با سازه‌ای که با دست زدن صدای توخالی می‌دهند ارتباط برقرار نمی‌کنند. از لحاظ تعداد طبقاتی نیز تفاوت‌هایی بین سازه csf و ال اس اف وجود دارد. در سیستم‌های cfs تا دو طبقه امکان اجرا بدون دیوار برشی بتنی و تا ۵ طبقه با دیوار برش بتنی امکان‌پذیر است. حداکثر طبقات مناسب برای سازه ال اس اف ۵ طبقه است و سرعت اجرای آن نسبت به سازه CFS بیشتر است. لازم به ذکر است که ساخت سازه ال اس اف نیوزلندی برخلاف ال اس اف کانادایی تماماً در کارخانه انجام می‌شود.

مزایای سازه‌های ال‌اس‌اف و سی اف اس

سازه CFS  : اگه بخواهیم در مورد مزایا و تفاوت سازهlsf  با cfs صحبت کنیم باید بگوییم که cfsها از اعضای خانواده فولادهای سرد هستند و به راحتی در دسترس هستند. توزیع کنندگان محلی و تامین کنندگان مصالح ساختمانی به راحتی می‌توانند انواع آنها را تهیه کنند. کیفیت این بناها یکپارچه است. در این بنا فولاد دارای گره، پیچش و یا معایب موضعی نیست و از لحاظ ابعاد دقیق است و تحت تلرانس‌های تعیین شده ساخته می‌شود. با تمامی استانداردها مطابقت دارد و مشتعل نمی‌شود. طراحی آن انعطاف پذیر است.

اعضای خانواده سیستم cfs در اندازه‌های مختلفی موجود هستند. طراح به راحتی می‌تواند تمامی ملزومات مورد نیاز خود را برآورده سازد. این سازه‌ها دارای وزن سبکی هستند و نسبت به وزن آهن آلات در نورد گرم مصرف کمتری دارند. نصب آنها آسان است. یک سری سوراخ‌ها بر روی سازه‌ها نصب شده که خطوط نصب و خطوط الکتریکی لوله کشی و مکانیکی را آسان کرده است.

تفاوت سازهlsf  با cfs

سازه lsf : ال اس اف نیز دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد. این سازه‌ها در برابر زلزله کاملاً مقاوم هستند. سرعت ساخت آنها پایین است و در کمترین زمان ممکن می‌توان یک پروژه را به اتمام رساند. تمامی اجزا به صورت تولید شده و حاضر در محل استفاده می‌شوند و توسط پیچ‌ها و لوازم لازم به یکدیگر متصل می‌شوند. دکوراسیون ال اس اف به منظور ایجاد نماسازی در سازه‌های سبک بی‌نظیر است.

حجم و هزینه کار آن به میزان بسیار زیادی کاهش می‌یابد و از جنس استیل نور سرد یا سازه‌های cfs هستند. این جنس دیواره‌ها که گاهی اوقات با پوشش‌های دیگر مانند گچ، کاغذ دیواری، رنگ و غیره تزیین می‌شوند در هر شرایطی قابل استفاده هستند. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که برای زیباسازی، تزیین نما و دکوراسیون داخلی و خارجی از سازه‌های ال اس اف استفاده می‌شود. استفاده از سازه ال اس اف برای تزیین، هیچگونه محدودیتی به همراه ندارد.

در کدام یک از سازه‌های lsf و cfs تعداد ستونهای باربر بیشتر است

در سیستم ال اس اف دیوارها به عنوان باربر در نظر گرفته می‌شوند و هیچگونه نیازی به تیر و ستون نیست؛ اما در سازه‌های cfs باربری توسط تیرهای فرعی، اصلی و ستون‌ها انجام می‌شود. به طور کلی در سازه‌های cfs هیچگونه محدودیتی در استفاده از مصالح سنتی و ارزان وجود ندارد. تمامی هزینه‌های تمام شده نسبت به سازه‌های ال اس پایین‌تر خواهد بود. البته این نکته هم قابل ذکر است که سرعت اجرایی کردن کار در سازه ال اس اف بیشتر است؛ زیرا دیواره‌های این نوع سازه سه لایه هستند و به صورت آماده شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تفاوت وزن سازهlsf  با cfs

تفاوت سازهlsf  با cfs در وزن را اگر بیام کنیم، وزن نهایی پروژه‌ها در سازه ال اس اف نسبت به cfs پایین‌تر است زیرا پوشش دیواره‌ها با مصالح سبک و غیره انجام می‌شود. یک سری از محدودیت‌های معماری در آن وجود دارد. به طور مثال طول کنسول به ۸۰ سانتی‌متر محدود است در حالی که در سازه cfs این مشکل نیست.

در این مطلب در مورد تفاوت سازهlsf  با cfs با یکدیگر صحبت کردیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین ما در مجموعه فامکو تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. این نکته هم قابل ذکر است که این دو سازه از لحاظ ظاهری هیچگونه تفاوتی با یکدیگر ندارند؛ اما بسیاری از افراد ساخت و ساز سنتی را دوست دارند و برخی علاقه دارند به صورت مدرن‌تر سازه‌های خود را بسازند. کلا هر فرد با توجه به شرایط، موقعیت خود، بودجه و منطقه‌ای که در آن حضور دارد می‌تواند هر یک از این سازه‌ها را انتخاب نماید.

روابط عمومی فامکو سازهمشاهده نوشته ها

Avatar for روابط عمومی فامکو سازه

من یک مهندس معمار هستم که تقریبا 20 ساله در حوزه ساخت و ساز سازه های تجاری و مسکونی فعالیت میکنم. خوشحال میشم با همکاری هم ایران عزیز را آباد کنیم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *