سازه ای که امروزه روز به روز در حال پیشرفت است در ساختمان سازی تحولی شگرف ایجاد کرده است. این فناوری نیاز به رویکردهای حرفه‌ای در طراحی، محاسبه، تولید و اجرا دارد و باید کاملاً با استانداردها و آیین نامه های معتبر همخوانی داشته باشد. هدف از طراحی این سازه دست یافتن و ارائه سازه مورد نظر برای بناهای خاص است. یک طرح بهینه باید کمترین قیمت، مدت زمان ساخت و نیروی انسانی را به همراه داشته باشد. در طراحی طراحی سازه lsf این ویژگی ها در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. اگرمیخواهید در خصوص سازه ال اس اف در تهران نیز بدانید روی کلمه لینک دار کلیک نمائید.

طراحی سازه lsf

معرفی سازه slf

طراحی سازه lsf که نام دیگرش سازه سبک فولاد نورد شده است. در این سازه از ورقه های فولادی سرد نورد شده استفاده می‌شود که در کارخانجات فولاد گالوانیزه می‌شوند و در مقاطع خاص برش های لازم در آنها صورت می گیرد. سپس به کارخانه تولید سازه منتقل می شوند. اولین گامی که در تولید این سازه از آن استفاده می شود یک پلان مشخص است که باید مورد تایید کارفرما قرار بگیرد. طراحی این سازه توسط نرم افزار تکنولوژی framecad انجام می‌شود. به روز ترین و مدرن ترین نرم افزار های طراحی استفاده شده که در بسیاری از ساخت و سازها از این تکنولوژی استفاده می کنند.

طراحی این سازه توسط نرم افزاری که در بالا نام بردیم انجام می‌شود و می‌تواند در نحوه ساخت ساختمان ها یک تحول عظیم و مدرن به راه بیندازد. طراحی این سازه با اسکلت سازه به صورت دقیق و کامل به شما ارائه می شود که می توانید کاملاً هوشمندانه به آن ها دسترسی پیدا کنید.

مزایای طراحی سازه lsf

حال می خواهیم در مورد مزایا و ویژگی‌های طراحی سازه lsf صحبت کنیم. دقت و سرعت عمل زیادی در آن به کار می رود و برای جانمایی معماری داخلی دید بیشتری خواهید داشت. این نرم افزار در تمام نقاط کشور کارآمد است و کمترین درصد خطا در طراحی را دارد. می توانید توسط این نرم افزار وزن و طول ساز را محاسبه نمایید و قیمت و اتصالات سازه را برآورد کنید.

موارد از پیش ساخته در طراحی  lsf

از مواردی که از سازه پیش ساخته lsf در آنها استفاده شده است می‌توان به ویلا هاب دوبلکس، تیوبلکس، دفاتر تجاری، اداری، اجرای نیم طبقه داخل سوله، ایجاد نیم طبقه در سوله، توسعه ساختمان های قدیمی از پشت بام، سوله های نیمه صنعتی، سرویس بهداشتی، نمازخانه و ساختمان مسکونی در مناطق زلزله خیز اشاره کرد.

از مزایای دیگر طراحی سازه lsf می‌توان به این مورد اشاره کرد که وزن آنها بسیار کم است و در مقابل ساختمان های بتنی بسیار سبک تر هستند و همین امر باعث می شود تا هزینه طراحی آنها کاهش یابد. در تولیدات انبوه و اجرای زیاد قابل استفاده هستند. در مدت زمان بسیار کمی می توان آنها را ساخت. در مواقع ضروری که به ساخت یک سازه نیاز است می‌توان از از طراحی سازه lsf در ساخت آن استفاده کرد.

همچنین در برابر زلزله و عوامل محیطی مقاومت و سختی زیادی دارد. در شرایط آب و هوایی مختلف قابل اجرا و نصب هستند و مقامت دارند. مصالحی که در آن به کار میرود کاملاً بازیافت می شوند و. در برابر حرارت آتش سوزی مقاومت کافی را دارند. در برابر خوردگی های شیمیایی و هوازدگی مقاومت یک سازه انعطاف پذیر با طول عمر بالا شناخته شده است و در برابر ورود حشرات موذی مقاوم است.

هزینه طراحی سازه lsf

بسیاری بر این باورند که هزینه ساخت ساختمان با اسکلت بتنی یا فلزی در مقایسه با سازه های lsf هزینه کمتری دارند. در صورتی که به طور معمول هزینه ساخت اسکلت بتنی و فولادی با شرایط مناسب و مشابه اگر حدود ۱۰ درصد بیشتر نباشد کمتر از نخواهد بود. هزینه ساخت اسکلت فلزی در یک پروژه ساختمانی از موارد متعددی الهام می گیرد. از جمله وزن آهن آلات مصرفی نسبت به نوع طراحی، قیمت خرید آهن با توجه به نوع آهن، اتصالات، دستمزد و هزینه ساخت با توجه به شرایط کاری و پروژه پژوهشی همگی در تعیین هزینه سازه بتنی دخیل هستند؛ طراحی سازه lsf  به عوامل متعددی مانند نمای خارجی، پوشش سقف، نمای داخلی، پنجره، آشپزخانه و کفپوش بستگی دارد که با توجه به فولادی سبک فولادی سنگین بودن قیمت آنها متفاوت است. با توجه به هزینه نهایی می‌توانید هر کدام از آنها را انتخاب نمایید؛ اما مطمئن باشید که این سازه از به صرفه ترین روش ها برای ساخت سازه های ضد زلزله است.

مراحل طراحی سازه lsf

در طراحی سازه lsf از فونداسیون های مختلف استفاده می‌شود. اجزای آن از جمله طرح ها، نقشه های معماری، آزمایشات خاک و تعداد طبقات همگی بررسی می‌شوند. به طور خلاصه در چند مرحله این عوامل صورت میگیرند. از جمله فوندانسیون، اسکلت دیوار، سقف، پوشش خارجی، تجهیزات داخلی، تاسیسات مکانیکی، برقی، نحوه نصب درب و پنجره نیز در این طراحی نشان داده میشوند.

در اجرای فوندانسیون پس از به پایان رسیدن فرآیند انکربولت ها در فاصله های معین داخل فوندانسیون های مربوطه قرار می‌گیرند تا دیوارها جایگذاری شوند. بعد از اینکه نصب دیوار ها و ثابت نگه داشتن آنها انجام شد، دیوارها که وظیفه تحمل بارهای جانبی را دارند نصب می شوند. دیوارهای باربر که مهار کننده موقت به شمار می روند در محل های مشخص شده قرار داده می‌شوند و دیوار مهار نصب شده روی آن قرار می گیرد.

در مرحله بعدی نوبت به اجرای سقف می رسد. در اجرای سقف از اجزای مختلف استفاده می شود. استفاده ازسیستم تیرریزی مسطح و خرماهای سقفی جزء شیوه های پرکاربرد هستند که مورد استفاده قرار می گیرند. در این پوشش به صورت خشک یا بتن درجا برای پوشش استفاده می‌کنند و با استفاده از گیره های فلزی سرد نورد شده فاصله آنها از یکدیگر تعیین می کنند. برای ساختن از مصالح سنتی و مدرن استفاده می کنند. حالا نوبت به کامل کردن پوشش کف و نصب تجهیزات برقی می‌رسد که همه این موارد در طراحی سازه lsf تعیین می‌شود.

این نکته را نیز فراموش نکنید برای ساخت این سازه ها حتما به شرکت های حرفه ای و کاربلد در این حوزه مراجعه نمایید تا بتوانید علاوه بر هزینه های مناسبی که صرف می کنید در مدت زمان کم سازه مقاوم و درست تحویل بگیرید. در نتیجه حتما با یک تیم حرفه ای ارتباط برقرار کنید. فامکو سازه بعنوان نماینده سازه ال اس اف آماده ارائه خدمات به مشتریان محترم می باشد.