عمر سازه ال اس اف

به این محتوا امتیاز دهید

مقاومت یک سازه در برابر شرایط مختلف محیطی به طوری که استحکام آن کم نشود را عمر مفید آن سازه می‌ گویند. هر چه عمر سازه ال اس اف در برابر شرایط آب و هوایی مختلف بیشتر باشد آن سازه مقاومت بالاتری خواهد داشت. بر اساس آزمایشات و بررسی‌ هایی که بر روی سازه‌ های ال اس اف انجام شده است نشان می‌ دهد که این سازه‌ ها در برابر زمین لرزه‌ ها مقاومت بسیار خوبی دارند و طول عمر و دوام بالایی خواهند داشت.

عمر سازه ال اس اف به دلیل داشتن پوشش گالوانیزه بالا بوده و در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم است. همچنین وجود این لایه باعث می‌ شود که فولاد مقاومت بیشتری در برابر حریق داشته باشد. در صورت داشتن روی به میزان استاندارد این سازه دوام بسیار بالایی داشته به طوری که عمر سازه ال اس اف طبق بررسی‌ های آزمایشگاهی و تجربی بیشتر از ۶۰ سال برآورد شده است. در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامع و کاملی درباره عمر سازه ال اس اف در اختیار شما قرار دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مشاهده کنید » قیمت سازه ال اس اف 1402

افزایش عمر سازه ال اس اف

برای بالا بردن دوام و ماندگاری سازه ال اس اف می توان از روش‌ های مختلفی استفاده کرد. سیستم‌ های دیوار برشی دهانه‌ های پیوندی با اتصال‌ های فولادی مورب از جمله بهترین روش‌ ها برای انجام این کار هستند. شما می‌ توانید با استفاده از دیوار های مورب و اتصالات فولادی مقاومت این سازه را در برابر زلزله افزایش دهید. البته باید بدانید که طبق این استاندارد مقاومت ساختمان در برابر شکستن پیچ‌ های رابط نباید جهت مقاومت در برابر زمین لرزه استفاده شود، زیرا ممکن است باعث شود که به تسمه‌ ها اجازه کشش ندهد و اسکلت در هم بشکند.

برای افزایش عمر سازه ال اس اف باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که بیشترین اتصالات در این سازه موجب افزایش دوام آن خواهد شد. زیرا زمانی که به نقطه‌ ای از سازه ال اس اف فشار می‌ آید برای جلوگیری از آسیب به ساختمان این انرژی باید در تمام ساختمان پخش شود. لازم به ذکر است که با کمترین فشار دیوار ها متحمل بار زیادی شده و موجب شکستن خراب شدن اتصالات می‌ شوند اما برای جلوگیری از آن با قرار دادن اتصالات میانی به شکل مورب انرژی وارد شده را در کل قسمت‌ های ساختمان تقسیم کرده و سازه مقاوم باقی می‌ ماند.

مزایای سازه ال اس اف

سازه ال اس اف که همان اسکلت فلزی سبک است یکی از مدل‌ های سبک وزن برای ساختن ساختمان‌ ها است که به دلیل وزن کمی که دارد امکان افزایش ارتفاع ساختمان را به سازندگان می‌ دهد. بسیاری از افراد توجه بیشتری به سازه‌ های بتنی داشته و معتقدند که هزینه این سازه‌ ها نسبت به سازه‌ های فولادی کمتر است. اما این باور که در میان مردم رواج داشته غلط بوده و برآورد هزینه‌ ها نشان داده است که استفاده از سازه‌ های ال اس اف بسیار مقرون به صرفه می‌ باشد. اگر قصد استفاده از سازه ال اس اف را دارید بهتر است با مزایای آن آشنا شوید تا با دانش بیشتری انتخاب کنید.

  • سرعت بالای اجرا و نصب

اگر در حال ساخت یک سازه یا ساختمان هستید ممکن است با مشکلات و مسائلی که در طی ساخت و ساز به وجود می‌ آیند مواجه شده باشید. سازه‌ های بتنی به دلیل روش اجرا و فرایندی که دارند ممکن است پیشرفت کار شما را به تاخیر انداخته و زمان بیشتری صرف ساخت و ساز کنید. روش ال اس اف این امکان را برای سازندگان مهیا کرده است که بتوانند در کمترین زمان ممکن سازه مورد نیاز خود را بسازند، زیرا اجرا و نصب سازه های فولادی بسیار راحت‌ تر است. به عنوان مثال شما می‌ توانید یک سازه چهار طبقه با زیر بنای ۱۰۰۰ متر مربع را فقط در ۱۲۰ روز کاری تکمیل کنید.

  • افزایش فضای مفید

اگر در یک ساختمان قدیمی که با سازه‌ های بتنی ساخته شده است زندگی می‌ کنید ممکن است ستون‌ های بزرگی در داخل خانه مشاهده کنید. علاوه بر این دیوار هایی با ضخامت بیشتری نیز استفاده شده است که فضا را کم کرده و ظاهر نا مناسبی دارد. اما در سازه‌ های ال اس اف به دلیل خاصیتی که دارند ضخامت دیوارها کاهش یافته و ۹ تا ۱۲ درصد فضای مفید بیشتری را در اختیار شما قرار می‌ دهند.

  • کیفیت بالا و یکنواختی سازه

برای اجرای سازه‌ های بتنی لازم است که ستون‌ ها را به صورت مرحله مرحله، مرحله و طبقه، طبقه اجرا کنید. همین امر باعث می‌ شود که عمر مفید و مقاومت ساختمان پایین بیاید اما از آنجایی که تمام قطعات سازه ال اس اف در کارخانه‌ های با کیفیت و در شرایط سخت، استاندارد های لازم را می‌ گذرانند و بعد از آن به وسیله مهندسان و متخصصان مجرب اجرا می‌ شوند کیفیت آن ها بسیار بالا رفته و نسبت به روش‌ های سنتی مقاوم‌ تر هستند‌.

  • وزن پایین سازه

یکی از ویژگی‌ های اصلی که موجب افزایش عمر سازه ال اس اف نیز می‌ شود، وزن پایین و سبکی این سازه‌ ها است. این سازه‌ ها حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سازه‌ های معمولی سبک‌ تر هستند که همین امر موجب می‌ شود که هنگام زلزله فشار کمتری بر ساختمان وارد شده و انرژی آن به خوبی در کل ساختمان تخلیه شود.

کلام پایانی

در این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در مورد عمر سازه ال اس اف و ویژگی‌ های این سازه‌ ها در اختیار شما قرار دادیم. این سازه‌ ها در برابر شرایط مختلف آب و هوایی مقاومت بالایی داشته و آزمایشات نشان می‌ دهند که طول عمر این سازه‌ ها نسبت به سازه‌ های دیگر بیشتر می‌ باشد.

با توجه به داده‌ های به دست آمده در آزمایشگاه و تجربه اجرای این سازه‌ ها عمر سازه ال اس اف را بیش از ۶۰ سال تخمین زده‌ اند. این سازه به خوبی می‌ تواند در هنگام زلزله انرژی را در کل ساختمان پخش کرده تا موجب آسیب رسیدن به قسمتی از آن نشود. به دلیل سرعت بالای اجرا، کیفیت بالا، وزن پایین و فضای کمی که اشغال می‌ کند این سازه به یکی از محبوب‌ ترین سازه‌ ها در میان سازندگان تبدیل شده است.

ابوذر قشقاویمشاهده نوشته ها

Avatar for ابوذر قشقاوی

من ابوذر قشقاوی هستم. متولد 1361 مهندس معمار و در حوزه عمران و ابنیه انواع سازه های سبک و سنگین در حال فعالیت می باشم. خوشحال میشم با همکاری و مشاوره یکدیگر ایران عزیزمان را آباد نماییم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *