سازههای ال اس اف مانند دیگر سیستمهای رایج ساختمان سازی ابتدا نیاز به یک سری معماری سازهای و نقشههای اجرایی دارند که باید بر اساس آنها ساخته شوند. سازه ال اس اف با توجه به درخواست کارفرما و با توجه به ویلایی بودن یا چند طبقه بودن طراحی میشوند. سپس با نرمافزارهای کامپیوتری اسکلت و سازه ساختمان طراحی و تمامی اصول مهندسی در آن مد نظر قرار میگیرند. بعد از کامل شدن طراحی و اصول مهندسی مسیر انتقال تمامی تاسیسات مکانیکال آب گرم و سرد و برق نیز مشخص میشوند. سپس در زمان تولید با دستگاههای مشخص پانچ و سوراخ میگردند. تمامی برشها و جای پیچها در این مرحله تعیین میشوند. ساخت سازه با lsf بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ زیرا هم سرعت بیشتری دارد و هم در برابر زلزله مقاوم است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ساخت و همینطور مراحل انجام کار در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مراحل ساخت سازه با lsf
همانطور که گفتیم در مرحله اول ساخت سازه با lsf طراحی صورت میگیرد. مرحله دوم نوبت به پی یا شالوده میرسد. پی برای سیستمهای ساختمانی سبک، فولاد سرد نود شده است. از نوع نواری و یا در صورت لزوم از شالوده گسترده استفاده میکنند. در ساختمانهایی که تراز کف ساختمان از سطح زمین پایینتر باشد میتوان از دیوارهای بتن مسطح در طبقه زیرزمین استفاده کرد که باعث استحکام دیوارههای باربر داخلی میشود. حتماً باید برای اجرای سطح بالایی شالوده از دقت لازم برخوردار بود تا کاملاً به صورت تراز و بدون هرگونه نقصی برای نصب دیوارهای باربر آماده شوند.
حداکثر فاصله قابل قبول سطح شالوده و ترک تحتانی دیوارهای باربر ۶.۴ میلیمتر در نظر گرفته شده است که با یک صفحه باربر پر کننده ایجاد میشوند. هیچ کدام از اجزای سازههای ال اس اف نباید با سطح زمین تماس مستقیم داشته باشند. برای همین یک سری قاب در ارتفاع کافی برای بالای تراز زمین نصب میشوند تا سازه بر روی آنها قرار بگیرد. از تماس مستقیم دیوارها یا هر بخش دیگری از قاب بندی با بتن تازه باید جلوگیری شود. برای مثال برای جلوگیری از این مورد میتوان اطراف قطعه از پوشش پلی اتیلن استفاده کرد.
مرحله سوم نوبت به ساخت اسکلت سازه ال اس اف میرسد. دیوار، سقف و ساخت خرپاهای سازه ال اس اف جزء اجزای مهم هستند. در سازههای ال اس اف دیوار میتواند بار جانبی و بار ثقلی را تحمل کند. خرپاها به صورت توخالی هستند و فاصله خالی با بتن سبک یا فوم پلی استایرن پر میشود. در ساخت خرپاهای سازه ال اس اف نیز اجزای آن باید به طور دقیق برش بخورند و به طرز مناسب در کنار یکدیگر قرار بگیرند. حداقل فضای خالی بین این اعضا نباید بیشتر از ۱۲.۷ میلیمتر باشد. به طور کلی مراحل اجرای ساخت سازه با lsf
همانطور که گفتیم اجرای پی و شالوده، سپس اجرای چهارچوب و اسکلت سازه از جمله دیوارها و سطح اجرای پوششهایی برای خارج و داخل سازه و اجرای تاسیسات سازه که شامل قسمتهای برقی و مکانیکی میباشد است.
مزایای ساخت سازه با lsf
ساخت سازه با lsf مزایای بسیار زیادی به دنبال دارد. از جمله مهمترین آنها میتوان به سرعت زیاد در اجرای سازه ساختمان، سازگاری با محیط زیست، مقاومت در برابر زلزله و اقتصادی بودن آن اشاره کرد. به شکل پیش ساخته هستند؛ برای همین باعث میشوند که در ایران طرفداران بسیار زیادی داشته باشند. میتوان برای انواع مختلف خانههای پیش ساخته از این نوع طراحیها استفاده کرد. این سازهها وزن بسیار کمی دارند و در مقابل دیگر سازهها کم وزن محسوب میشوند. اجزا و نصب این گونه سازهها کاملاً آسان است و نیازی نیست هزینه زیادی صرف نیروی انسانی و نیروی کار کنید.
این نوع سازهها را میتوان در زمان کوتاه و به صورت انبوه تولید کرد و در تعداد زیادی سازه اجرا نمود. کیفیت آنها به طور یکنواخت بالاست. مستحکم هستند و میتوان در انواع شرایط اقلیمی و آب و هوایی از آنها استفاده کرد. مصالحی که در این سازهها مورد استفاده قرار میگیرند قابل بازیافت هستند و میتوان مجدداً از آنها استفاده کرد. در برابر آتش سوزی و حرارت بالا مقاومت کافی را دارند. انعطافپذیرب سازهها بسیار زیاد است. هنگام نصب و اجرا انعطاف بالایی دارند و به راحتی قابل نصب هستند. از دیگر محسنات این سازهها میتوان به مقاومت بسیار زیاد آنها در مقابل هوازدگی و تغییرات شیمیایی اشاره کرد. برای این سازهها به تجهیزات بسیار زیادی نیاز نیست و حتی میتوان در فضای کارگاهی کوچک هم آنها را اجرا کرد.
معایب سازه ال اس اف
معایب ساخت سازه با lsf میتوان به موارد متعددی اشاره کرد. البته معایب آن نسبت به مزایای بسیار زیادش، کم است. برای طراحی و اجرای آنها به نیروهای کاملا متخصص و مجرب احتیاج است. در ساخت این سازهها محدودیت طبقاتی وجود دارد و تا دو طبقه میتوان از سازه ال اس اف استفاده کرد. اگر بنا به هر دلیلی کارفرما به طبقات بیشتری نیاز پیدا کند باید یک سری پیش نیازهایی که زمانبر و هزینه بر خواهند بود را باید در نظر بگیرند.
جزئیات سازه lsf
در اجرای ویلاهای ال اس اف باید یک سری نکات را در نظر بگیرید. سازه باید کاملا با فضای داخلی و خارجی هماهنگی و تناسب داشته باشد. از رنگهایی که در داخل و خارج از ساختمان استفاده میکنید باید در بخشهای داخلی مانند اتاق و آشپزخانه هم استفاده نمایید. پنجرهها و درهای مورد استفاده در سازههای ال اس اف باید با نمای بیرونی متناسب باشند تا زیبایی آنها چندین برابر شود. در ساخت این گونه سازهها مانند امکانات رفاهی متنوعی از جمله فضای سبز، استخر، آبنما، آلاچیق و پارکینگ میتوان استفاده کرد. ایران کشوری زلزله خیز است و از یک سو منابع معدنی فراوانی دارد و میتواند دلیل بسیار مهمی باشد تا از ساختمانهای با روش ال اس اف در آن استفاده شود. ساختمانهای کاملاً مستحکم و مقاوم که در اندازههای متفاوت میتوان آنها را تولید کرد.
سخن پایانی
فامکو تمامی خدمات را در اختیار شما عزیزان قرار داده است. این مجموعه با تمامی ضوابط شهرداری و مدیریت شهرداری آشناست و در کمترین زمان ممکن میتواند پروژه ساخت و پایان کار شما را دریافت کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ساخت سازه با lsf میتوانید با مشاورین ما در مجموعه تماس بگیرید تا شما را کاملا راهنمایی کنند.
بدون دیدگاه