به این محتوا امتیاز دهید

امروزه با پیشرفت فناوری و راه یافتن روش های نوین در صنعت ساخت و ساز، باعث تحول بسیار عظیم در زمینه احداث ساختمان ها گردیده است. یکی از این روش ها، ساخت و نصب انواع خانه ال اس اف است. این سازه ها درواقع به صورت پیش ساخته هستند و چون در برابر زلزله مقاومت بسیار بالایی دارند، برای کشور ما که مناطق زلزله خیز زیاد در آن وجود دارد بسیار مناسب هستند‌. سازه ال اس اف از ورق های فولادی از جنس گالوانیزه سبک ساخته می شوند که در عین سبک بودن، استحکام بسیار بالایی نیز دارند.

این سازه درواقع تشکیل دهنده اسکلت ساختمان است که به منطور سبک سازی ساختمان ها از آن بهره گرفته می شود. سازه ال اس اف در صنعت ساخت و ساز کاربردهای متفاوتی دارد و بیشتر از گذشته از آن استفاده می شود. با کمک این سازه ها می توان در صورت نیاز، به تعداد طبقات در قسمت پشت بام ساختمان ها اضافه کرد. در این روش دیگر نیازی به دردسرهای مربوط به ساخت و ساز برای احداث طبقات جدید وجود ندارد. استفاده از خانه ال اس اف در کشور ایران، باعث به وجود آمدن چشم انداز روشنی در زمینه صنعت ساخت و ساز شده است و همواره مورد استقبال مهندسان و معماران کشور قرار گرفته است.

نحوه اجرای سقف ال اس اف

اولین قدم برای ساخت خانه ال اس اف، طراحی نقشه معماری آن متناسب با محل احداث پروژه است. از آنجایی که اتصالات ال اس اف انعطاف خوبی دارند، می‌ توان آن ها را در هر شکل و ضخامتی تولید کرد و به یکدیگر متصل نمود و هیچ محدودیتی در طراحی آن وجود ندارد فقط باید متناسب با متراژ و محل قرار گیری سازه، طراحی آن صورت گیرد. دو نکته ای که باید در طراحی سازه ال اس اف به آن توجه شود، قرار گرفتن دیوارهای سازه بر روی یکدیگر در طبقات و توجه به محدودیت های دهنه می باشد. پس از طراحی پلن یا نقشه سازه ال اس اف، اتصالات آن توسط دستگاه تولید شده و به یکدیگر مونتاژ می شوند تا اسکلت اصلی ساختمان را تشکیل دهند. بعد از ساخت اسکلت ساختمان،‌ نوبت به نصب سازه ال اس اف می رسد. نصب این سازه بسیار ساده بوده و نیاز به صرف دقت بالایی ندارد تنها کافیست طبق شماره گذاری های دیوارهای ال اس اف، به یکدیگر مونتاژ شوند. این فرایند نصب خانه ال اس اف، شاید نهایت به ۷ روز برسد. پس از نصب اسکلت ال اس اف، نوبت به انتخاب پوشش مناسب برای سقف سازه است. معمولا از توری پشم سنگ که با ورق گالوانیزه همراه است، برای پوشش سقف ال اس اف استفاده می شود. نوع دیگر پوشش سقف این سازه، به صورت ساندویچ پانل است اما چون این‌ نوع پوشش نمای صنعتی به ساختمان ها می‌ بخشد، برای مناطق مسکونی چندان مناسب نیستند. انتخاب نوع پوشش سقف بستگی به نوع ساختمان دارد و باید متناسب با آن انتخاب شود.

بررسی معایب خانه ال اس اف

دانستن معایب سازه ال اس اف می‌ تواند به معماران و مهندسان کمک زیادی کند تا در حین ساخت و ساز این سازه و با در نظر گرفتن محدودیت های مربوط به آن، مناسب ترین ساختمان را احداث کنند. یکی از مهم ترین عیب خانه ال اس اف، عدم رسانایی خوب برای انتقال حرارت است. همانطور که می دانید این سازه از فولاد ساخته شده و چون فولاد نمی تواند به خوبی گرما را در خود نگه دارد، انتقال گرما به خوبی صورت نمی‌ گیرد و باعث هدر رفتن انرژی می گردد.

 از آنجایی که در تولید این سازه تنها از فلز یا فولاد به کار رفته است، جهت استحکام بخشیدن به آن، نیاز به سازه های پشتیبان مثل دیوارهای خشک یا دیگر تجهیزات چوبی است. همین امر باعث می شود اجاره یا خرید تجهیزات مورد نیاز دیگر برای احداث سازه ال اس اف، هزینه های مربوط به نصب آن‌ را افزایش دهد. درست است که سازه ال اس اف در برابر شرایط جوی مقاومت بالایی دارد اما در مناطقی که با نوسانات شدید دمایی روبه رو هستیم نمی توان به راحتی این سازه را احداث کرد. لذا باید در شرایط دمایی مناسب اقدام به ساخت و ساز این سازه کرد. جنس خانه ال اس اف به گونه ای است که در اثر تابش شدید نور خورشید و با گذشت زمان، کم کم رنگ خود را از دست می دهد به همین خاطر، باید در حین تولید آن از رنگ های مقاوم به UV اسفاده کرد تا باعث رنگ پریدگی آن نگردد. از آنجایی که این سازه به صورت پیش ساخته است، در صورتی که نیاز به تعمیر پیدا کند تعمیر آن با محدویت های زیادی رو به رو است و باید توسط افراد متخصص و فنی انجام شود از این رو، هزینه های مربوط به تعمیر آن کمی زیاد است.

عوامل موثر بر قیمت سازه ال اس اف ۱۴۰۲

قیمت و هزینه های مربوط به سازه ال اس اف یکی‌ از نکات مهمی است که باید قبل از خرید این سازه آن را در نظر گرفت. هزینه خانه ال اس اف بستگی به سال تولید و مشخصات آن دارد. برخی از سازه های ال اس اف ویژگی های خاصی دارند و از قابلیت های بیشتری برخوردار هستند همین عامل باعث می شود هزینه بیشتری نسبت به سایر مدل های دیگر آن داشته باشند. از دیگر عوامل موثر بر قیمت این سازه، هزینه های مربوط به نصب و تعمیر آن می باشد. هرچه پروژه سنگین تر و بزرگ تر باشد، نیاز به نیروی تخصصی تر برای اجرای آن‌ می باشد. نصب سازه های بزرگ پر هزینه تر است و نیاز به تجهیزات پیشرفته تری دارد. برخی از سازه های ال اس اف نیاز به قطعات یدکی و تعمیرات مکرر دارند که می تواند هزینه سازه را افزایش دهد. بنابراین حتما قبل از تهیه خانه ال اس اف به قیمت و عوامل موثر بر آن‌ توجه کنید تا بتوانید مناسب ترین سازه را متناسب با میزان بودجه ای که در نظر دارید و موقعیت احداث پروژه، تهیه‌ نمایید.

جمع بندی

تمام قطعات سازه ال اس اف، به صورت مهندسی ساز بوده و توسط نرم افزارهای تخصصی انجام می گیرد. تخصص در طراحی این سازه حرف اول را می زند لذا باید برای احداث اینچنین پروژه هایی، از طراحی پلن گرفته تا نصب و راه اندازی آن، از نیروهای متخصص و با تجربه کمک‌ گرفت. مراجعه به مراکز معتبر به شما در انتخاب بهترین خانه ال اس اف کمک زیادی خواهند کرد. توصیه می کنیم قبل از خرید سازه ال اس اف، با افراد متخصص مشورت کنید تا بتوانید بهترین تصمیم خود را بگیرید.

ابوذر قشقاویمشاهده نوشته ها

Avatar for ابوذر قشقاوی

من ابوذر قشقاوی هستم. متولد 1361 مهندس معمار و در حوزه عمران و ابنیه انواع سازه های سبک و سنگین در حال فعالیت می باشم. خوشحال میشم با همکاری و مشاوره یکدیگر ایران عزیزمان را آباد نماییم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *