سازه اسکلتی ال اس اف همان سازه سبک فلزی ساختمانی است که بر اساس افزایش تعداد اجزای باربری، سیستم سبک باربری سازه را آسان میکند. در این سیستم اساس کار توسط عناصر، پیچها و مسیرها صورت میگیرد و اسکلت اصلی از ورق با روکش گالوانیزه سرد نورد شده هستند. این نکته هم قابل ذکر است که از پروفیلها در این سازهها استفاده میکنند که توسط پیچ و مهره یا پیچهای سری گرد به یکدیگر متصل میشوند. این سازهها راهکاری مقرون به صرفه، سریع و ایمن هستند و به سادگی در کنار ساختمانهای سنتی قرار خواهند گرفت. با توجه به درخواست کارفرما را طراحی میشوند. از جمله مزیتهای آن این است که در کمترین زمان ممکن نصب و اجرا میشود. در این مطلب در مورد نظرات درباره سازه lsf صحبت خواهیم کرد. پس اگر قصد دریافت اطلاعات در مورد این سازه را دارید در ادامه با ما همراه باشید.
· ال اس اف تا چند طبقه پاسخگو است؟
· هر متر مربع از این سازهها چقدر وزن دارند؟
· سازه ال اس اف چیست؟
· ساخت ال اس اف این چه مراحل دارند؟
· این سازهها برای چه ساختمانهایی استفاده میشوند؟
· مزایا و معایب استفاده از سیستم ال اس اف چیست؟
· چرا از سازههای سبک ال اس اف استفاده کنیم؟
این سازه عموماً برای ساختمانهایی تا حداکثر ۵ طبقه مناسب هستند و یک سری محدودیت طبقات در آن وجود دارد.
هر متر مربع از این سازهها چقدر وزن دارند
نظرات درباره سازه lsf و وزن آن عبارت است از وزن سازهها با توجه به کاربری و ارتفاع دیوار، نوع سقف، تعداد اتاق یا ابعاد سالن متفاوت خواهد بود. به طور معمول حدود ۲۵ الی ۳۲ کیلوگرم بر متر مربع هست که معمولاً به صورت نسبی ۳۰ کیلوگرم بر متر مربع در نظر گرفته میشوند.
نظرات درباره سازه lsf در مورد احداث
تولید این قطعات و احداث چنین ساختمانهایی به این شکل است که ابتدا ورقههای فولادی در کارخانه و توسط دستگاههای مربوطه برش داده میشوند و با توجه به ابعاد، اندازهها و اشکال معینی که دارند به یکدیگر متصل میشوند. سازه هایی که به این شکل تولید شدهاند به محل احداث ساختمان برده شده و بر اساس نقشههایی که از قبل تعیین شده بر روی فونداسیون متناسب با این نوع از سازهها روی یکدیگر قرار میگیرند. اسکلت شکل گرفته توسط ورقههای OSB ، گچ برگ، سمنت برد، سایر مصالح نظیر سنگ برای نمای بیرونی، کف سازی و سایر مراحل احداث تکمیل بنا پوشانده میشوند.
این سازهها برای چه ساختمانهایی استفاده میشوند
سیستمهای ال اس اف معمولاً جزء سیستمهای سازهای پیشرفته هستند که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانههای ویلایی تک خانوار، چند خانوار، ساختمانهای مسکونی، هتل، آپارتمان، دانشگاه، رستوران، ساختمانهای مدارس و دانشگاه، محیط اداری و تجاری کاربرد دارند. Lsf از جمله سیستمهای مناسبی هستند که برای سیستم ساختمانی در نظر گرفته شدهاند. عمدهترین دلیلی که از این ساختمانها استقبال شده است استحکام آنهاست. این نوع سازهها دارای مقاومت زیادی در برابر زلزله هستند و به دلیل یکپارچگی اجزای تشکیل دهنده وزن سبکی دارند. این سازهها در برابر نیروهای وارد ناشی از زلزله مناسبترین رفتار را از خود نشان میدهند.
مزایا و معایب استفاده از سیستم ال اس اف چیست
در مرحله تامین مصالح میتوان از محصولات با حداقل پرتی استفاده کرد. همچنین امکان بهینهسازی اجزای مختلف ساختمان برای صرفهجویی در مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف وجود دارد. این ساختمانها در برابر زلزله بسیار مقاوم هستند. علاوه بر این، کاهش مصرف انرژی در کلیه مراحل تولید مصالح، حمل مصالح، بهرهبرداری و جمع آوری به چشم میخورد. این نوع ساخت و ساز کاملاً دوستار محیط زیست است و در این روش از سیمان و یا میلگرد استفاده نمیکنند که همین موضوع باعث کاهش هزینهها شده است.
چرا از سازههای سبک ال اس اف استفاده کنیم
حدود یک و نیم میلیون واحد مسکونی نیاز هست و توان تولید سالانه محدود به ۴۰۰ الی ۶۰۰ هزار دستگاه است. کمبود سیمان، فولاد، نیروی انسانی ماهر و کاربلد باعث شده تا بسیاری از ساختمانها با روش ال اس اف ساخته شوند. همچنین به دلیل خطر وقوع زلزلههای مرگبار در فلات ایران بهتر است از سازههایی استفاده کنیم که مقاومت بالایی دارند. امروزه مصالح سنتی و دستمزد کارگران بسیار افزایش پیدا کرده است. علاوه بر اینها طولانی بودن زمان ساخت و خواب سرمایه، کیفیت پایین ساختمانهای سنتی و گران شدن حاملهای انرژی همگی دلایلی هستند که به ما میفهمانند بهتر است از سازههای ال اس اف کمک بگیریم تا در وقت، مواد و انرژی صرفهجویی کنیم.
نظرات درباره سازه lsf سخن پایانی
بدون تردید سازه ال اس اف روز به روز جایگاه مناسبتری را پیدا میکند. چرا که این نوع ساختمانها در مقایسه با سایر روشهای استاندارد دارای قیمت تمام شده هستند. در مجموع با توجه به شرایط نوین شکل گرفته در جهان، ملاحظات زیست محیطی، توجیهات اقتصادی و شرایط گوناگون مسئله انرژی نیروی انسانی در ساخت پروژهها باعث شده تا بهرهبرداری از روش ال اس اف مورد توجه قرار بگیرد. به طور کلی نظرات در مورد سازه مثبت است؛ زیرا به علاوه مزایای بسیار زیاد قیمت مقرون به صرفه دارند. نسبت به سازههای سنتی و سیمانی کم هزینهتر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان ما در مجموعه فامکو تماس بگیرید تا اطلاعات لازم و همینطور نظرات درباره سازه lsf را دریافت کنید.
من یک مهندس معمار هستم که تقریبا 20 ساله در حوزه ساخت و ساز سازه های تجاری و مسکونی فعالیت میکنم. خوشحال میشم با همکاری هم ایران عزیز را آباد کنیم
بدون دیدگاه